Δήμος Ελευσίνας: Νέα, σύγχρονη παιδική χαρά στο Αεροδρόμιο

Δήμος Ελευσίνας
Δήμος Ελευσίνας: Νέα, σύγχρονη παιδική χαρά στο Αεροδρόμιο

Μία νέα, σύγχρονων προδιαγραφών παιδική χαρά ετοιμάζεται στην περιοχή του Αεροδρομίου Ελευσίνας.
Μετά τη σύμβαση, συνολικού ύψους 390.104,83 ευρώ, που υπεγράφη μόλις τον Σεπτέμβριο του 2021, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής.
Η μελέτη για την κατασκευή της παιδικής χαράς συντάχθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ελευσίνας, υπό την εποπτεία του Αρμόδιου Αντιδημάρχου, Θανάση Μαυρογιάννη, ενώ η δαπάνη καλύπτεται από τη χρηματοδότηση του «Πράσινου Ταμείου».
Πρόκειται για ένα έργο, που έλειπε από την περιοχή και θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της.
Ο Δήμος Ελευσίνας συνεχίζει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παροχή, δημιουργία και λειτουργία ασφαλών χώρων που φιλοξενούν παιδιά. Χώρων συμμορφωμένων με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή.
Για την άμεση έναρξη του έργου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Η περιοχή αναβαθμίζεται. Μία περιοχή που για χρόνια ήταν ξεχασμένη, σαν να μην ανήκε στον Δήμο μας. Η κατασκευή της παιδικής χαράς, που ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες έρχεται να προστεθεί στην κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων στις οδούς Μ. Μερκούρη, Σινώπης, Μ. Ασίας και Κρήτης αλλά και τη σημερινή υπογραφή νέας σύμβασης για τις διανοίξεις δρόμων. Να σημειώσω ότι στην ίδια περιοχή εκπονείται μελέτη και για την κατασκευή νέου, βιοκλιματικού βρεφονηπιακού σταθμού. Βλέπουμε την περιοχή συνολικά, ακούμε τα προβλήματα των κατοίκων και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική αναβάθμιση του Αεροδρομίου».

Πήγαινε στην κορυφή