38 χρόνια Petanque γιορτάστηκαν στο Άλσος Βέικου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
38 χρόνια Petanque γιορτάστηκαν στο Άλσος Βέικου

Στα γήπεδα του Petanque στο Άλσος Βέικου γίνεται γιορτή κάθε Κυριακή πρωί. Εκτός από την καθιερωμένη τους προπόνηση, τα μέλη της Ομάδας Petanque Γαλατσίου, μυούν φίλους αλλά και περαστικούς στα μυστικά του αθλήματός τους.

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου, όμως γιορτάστηκαν 38 χρόνια petanque στο πρόσωπο του Λευτέρη Γούδα. Είναι αθλητής του petanque από τους πρώτους διδάξαντες στην Ελλάδα και όλοι τον αποκαλούν «δάσκαλο».


Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφτεί τον Γαλατσιώτικο Σύλλογο στα γήπεδα του Άλσους ανήμερα των γενεθλίων του και τα μέλη της Ομάδας τα γιόρτασαν μαζί του, παρουσία των παιδιών και των εγγονιών του, με σημείο αναφοράς τα 38 χρόνια που ασχολείται με το υπέροχο αυτό άθλημα!

Ο Λευτέρης Γούδας έδωσε πολύτιμες συμβουλές, μοιράστηκε μυστικά του petanque και απόλαυσε την ημέρα παίζοντας – τί άλλο; – petanque! Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η αναφορά του στο 1992 όταν εκείνος έπαιζε petanque στο Γαλάτσι, μαζί με τον Γαλατσιώτη Εμμανουήλ Γεώργιο στον περιβάλλοντα χώρο της Ομορφοκλησιάς, απέναντι από την είδοσο του Άλσους Βέικου.

Πήγαινε στην κορυφή