Δήμος Ελευσίνας: Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων

Δήμος Ελευσίνας
Δήμος Ελευσίνας: Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων

Δήμος Ελεύσινας : Όλα έτοιμα για να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων
Οριστικό ανάδοχο για το μεγάλο έργο της ανάπλασης της Πλατείας Ηρώων, ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ελευσίνας.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη, που τελούσε σε αναμονή για πολλά χρόνια και πλέον είναι έτοιμο να ξεκινήσει τους προσεχείς μήνες.
Η ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων θα δώσει νέα πνοή στην Ελευσίνα, αφού το εν λόγω σημείο αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του Δήμου μας.
Με ουσιαστικές αλλά και αισθητικές παρεμβάσεις, ο Δήμος Ελευσίνας προχωρά σταδιακά αλλά και στοχευμένα στην ανάδειξη της Ελευσίνας & της Μαγούλας, ενόψει μάλιστα, και της μεγάλης διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2023.
Για το έργο που πρόκειται να ξεκινήσει, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου δήλωσε: «Η ανάπλαση της Πλατείας Ηρώων είναι ένα σπουδαίο βήμα για την πόλη και ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας. Τρέξαμε άμεσα όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και πλέον είμαστε σε αναμονή της έναρξης του έργου, το επόμενο διάστημα. Αυτή η έκβαση μας χαροποιεί ιδιαίτερα και είμαι βέβαιος πως το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή