Οι διαφωνίες γραπτώς, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

ΠΑΛΜΟΓΡΑΦΟΣ
Οι διαφωνίες γραπτώς, γράφει ο Βασίλης Γιαννακόπουλος

Όποιος από τους αναγνώστες του «Παλμογράφου» είτε έχει αντίθετη άποψη με αυτά που γράφω είτε, κατά τη γνώμη του, θίγεται από τα γραφόμενά μου, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα και την υποχρέωση, θα έλεγα, να τα διατυπώσει όλα γραπτώς, να τα στείλει στην εφημερίδα και εμείς να τα δημοσιεύσουμε.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων, η στήλη αυτή έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς πολλές και διαφορετικές, από αυτές του συντάκτη της, απόψεις χωρίς καμία λογοκρισία και με μόνη προϋπόθεση τα κείμενα να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς και συκοφαντίες.
Την προηγούμενη εβδομάδα έγραφα για την απουσία του Εμπορικού Συλλόγου Γαλατσίου από τη συνάντηση του Δημάρχου με τους καταστηματάρχες στο «Καμίνι» με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που θα προκύψουν στην πόλη (και ειδικότερα στους δρόμους Βεΐκου και Αγ. Γλυκερίας) από τις εργασίες του Μετρό. Κάποιοι, δεν γνωρίζω το λόγο, θίχτηκαν κι αντί να κάνουν αυτό που αναφέρω στην αρχή, να στείλουν γραπτώς τις παρατηρήσεις τους περιδιαβαίνουν τη Λ. Βεΐκου βρίζοντας και απειλώντας – όπως πληροφορήθηκα κι όχι από μία πηγή μόνο.

Εγώ κάτω από αυτά που γράφω βάζω την υπογραφή μου και τη φωτογραφία μου. Καλό λοιπόν είναι κι αυτοί που διαφωνούν μαζί μου αντί να απειλούν και να βρίζουν, να στείλουν γραπτώς τις διαφωνίες τους. Αυτό θα ήταν ωφέλιμο και για τους ίδιους προσωπικά γιατί αυτό στο κάτω – κάτω επιτάσσουν οι κανόνες της δημοκρατίας και μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή