Ξεκίνησαν τα έργα οδοποιίας σε διάφορους δρόμους του Δήμου Αχαρνών

Δήμος Αχαρνών
Ξεκίνησαν τα έργα οδοποιίας σε διάφορους δρόμους του Δήμου Αχαρνών

Ξεκίνησαν τα έργα οδοποιίας σε διάφορους δρόμους του Δήμου Αχαρνών :

Από τη συμβολή της οδού Φ.Δέδε, μέσω των δρόμων Αρχαίου Θεάτρου-Εθνικής Αντιστάσεως και έως τη συμβολή της Αγίου Διονύσιου, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Νοεμβρίου, το εκτεταμένο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής του οδικού δικτύου του Δήμου Αχαρνών.
Ο Δήμος Αχαρνών με ίδιους πόρους, απόρροια της συνετής οικονομικής του διαχείρισης και με τη συνδρομή των Τεχνικών Υπηρεσιών και του αρμόδιου αντιδημάρχου Νικόλαου Δαμάσκου, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πόλης, προϋπολογισμού 530.000 ευρώ, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας των κατοίκων της πόλης.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το αμέσως επόμενο διάστημα σκοπεύουμε να διευρύνουμε τα έργα οδοποιίας σε όλες τις περιοχές της πόλης είτε από ιδίους πόρους είτε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής. Συνεχίζουμε με στόχο μέσα στα επόμενα χρόνια να αποκαταστήσουμε το σύνολο του οδικού μας δικτύου. Γνωρίζουμε το πρόβλημα, μας ταλαιπωρεί όλους εδώ και παρά πολλά χρόνια και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για άμεσες παρεμβάσεις».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή