Δήμος Γαλατσίου: Εθελοντική φύτευση στο Παλαί το πρωί του Σαββάτου 6/11

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Εθελοντική φύτευση στο Παλαί το πρωί του Σαββάτου 6/11

Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό We4All σας καλούν να λάβετε μέρος στη μεγαλύτερη εθελοντική φύτευση, το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 11π.μ., στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου.

Ο Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός We4All «ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά», όπως ορίζει στην ταυτότητά του.
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα όχι μόνο υλικές ζημιές, αλλά και σημαντικές απώλειες ανθρώπινων ζωών. Ο θυμός, η θλίψη και το αίσθημα συμπαράστασης προς τον συνάνθρωπο ήταν αυτό που ένωσε τους ανθρώπους του We4All σε μια κοινή αποστολή: «Να βοηθήσουμε την Γη να θεραπευτεί και να θυμίσουμε στους ανθρώπους ότι αυτός ο πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά.» Όραμά τους είναι να δουν την ανθρωπότητα να συνυπάρχει σαν μια μεγάλη οικογένεια, σε αρμονία με την φύση και τις υπόλοιπες μορφές ζωής.
Οι δραστηριότητες του We4all περιλαμβάνουν:
– Δράσεις Αναδάσωσης ή Δενδροφύτευσης
– Πότισμα και φροντίδα για τα δέντρα που έχουμε φυτέψει
– Προστασία δασικών εκτάσεων
– Καθαρισμό ακτών και θαλάσσιου περιβάλλοντος
– Διοργάνωση εκδηλώσεων για να φέρουμε κοντά ανθρώπους με παρόμοια ενδιαφέροντα και όραμα
– Διοργάνωση σεμιναρίων και διαλέξεων σε σχολεία και άλλους οργανισμούς για αύξηση περιβαλλοντικής ευαισθησίας
– Παροτρύνουν ανθρώπους με ηγετικές ικανότητες να δημιουργήσουν την δική τους, τοπική ομάδα we4all και να κάνουν ενεργά ότι μπορούν για να βοηθήσουν και να προστατεύσουν την φύση. Παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξη σε όλους όσοι επιθυμούν να γίνουν μέρος της οικογένειάς μας και να βοηθήσουν στην αποστολή του Οργανισμού.

Πήγαινε στην κορυφή