Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου σχετικά με την μετακίνηση φοιτητών του Δήμου Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου σχετικά με την μετακίνηση φοιτητών του Δήμου Γαλατσίου

Σχετικά με την μετακίνηση φοιτητών – κατοίκων Δήμου Γαλατσίου

“Μετά από 1,5 χρόνο άνοιξαν ξανά τα Πανεπιστήμια, καθώς με ευθύνη της κυβέρνησης η οποία αρνούνταν να πάρει τα κατάλληλα μέτρα προστασίας για την πανδημία, αυτά είχαν παραμείνει κλειστά από την άνοιξη του 2020.
Όλο αυτό το διάστημα, οι φοιτητές πάλεψαν και συνεχίζουν να παλεύουν για το δικαίωμα να μπορούν να σπουδάσουν απρόσκοπτα, με όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.
Αντιθέτως, η κυβέρνηση το μόνο μέτρο που πήρε για το άνοιγμα των σχολών είναι το facecontrol, καθώς αντί για κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε κάθε ίδρυμα για δωρεάν covidtests, αντί για μέτρα δημιουργίας περισσότερων τμημάτων κλπ, δίνει εκατομμύρια ευρώ για σεκιούριτι.
Την ίδια στιγμή, τα ΜΜΜ παραμένουν υγειονομικές βόμβες και εστίες υπερμετάδοσης, καθώς δεν πάρθηκαν μέτρα για να πυκνώσουν τα δρομολόγια.
Με βάση τα παραπάνω, η λειτουργία δρομολογίου με πούλμαν, για την μετακίνηση φοιτητών της περιοχής μας, από και προς τις σχολές τους, με ευθύνη του Δήμου, αποτελεί μέτρο ανακούφισης για την σπουδάζουσα νεολαία της περιοχής μας. Μέτρο το οποίο λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να λάβει άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να ξεκινήσουν τα δρομολόγια για τους φοιτητές.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γρηγόρης Χαραλαμπίδης
Τάσος Οικονόμου
Μάνθος Ιμπριάλος”

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή