Τάσος Γαϊτάνης: Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και ανανεώνει το στελεχιακό της δυναμικό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τάσος Γαϊτάνης: Η Νέα Δημοκρατία πρωτοπορεί και ανανεώνει το στελεχιακό της δυναμικό

Σημεία συνέντευξης του εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσου Γαϊτάνη στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1:

Στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 και στο δημοσιογράφο Τηλέμαχο Σαντοριναίο φιλοξενήθηκε ο κ. Τάσος Γαϊτάνης, Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, όπου μίλησε για τη διαδικασία των χθεσινών εσωκομματικών εκλογών.

Στην ερώτηση για το τι αφορούσαν οι εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Γαϊτάνης απάντησε πως οι Νεοδημοκράτες χθες εξέλεξαν τους προέδρους και τα μέλη των δημοτικών οργανώσεων και των επιτροπών των εκλογικών περιφερειών αντίστοιχα, καθώς και 1000 εκπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος που θα γίνει το Δεκέμβριο.

Η καινοτομία ήταν, όπως εξήγησε ο κ. Γαϊτάνης, πως το 20% των μελών επέλεξε να ψηφίσει ηλεκτρονικά, με τη συμμετοχή σε αυτό τον τρόπο ψηφοφορίας να είναι πάνω από 90% και συμπλήρωσε ότι αυτό δείχνει πως η ΝΔ καινοτομεί και στα θέματα της συμμετοχικότητας. Ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε πως συνολικά 135 χιλιάδες μέλη είχαν δικαίωμα ψήφου. Ένας στους 4, είναι νέος κάτω των 35 ετών και περίπου ένας στους 4 έκανε για πρώτη φορά εγγραφή στο κόμμα μας.

Παράλληλα εξήγησε ότι οι εκλογές είχαν αέρα ανανέωσης, τόσο λόγω της συμμετοχής νέων, αλλά και από άποψης συμμετοχής μελών που έκαναν πρώτη φορά εγγραφή στο κόμμα μας. Υπογράμμισε πως είναι ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ΝΔ πως εξακολουθεί να είναι ελκυστική για τους πολίτες. «Αυτό δείχνει στην πραγματικότητα τη δυναμική που έχει το κόμμα μας ύστερα από 2,5 χρόνια επιτυχημένης διακυβέρνησης της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή