Στις Αχαρνές αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλλου Mountain Bike Downhill 2021

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στις Αχαρνές αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλλου Mountain Bike Downhill 2021

Στις Αχαρνές αγώνας του Πανελλήνιου Κυπέλλου Mountain Bike Downhill 2021:

Ο Δήμος Αχαρνών και η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών (ΔΗΦΑ), σε συνεργασία με την εταιρεία Cravity Freaks, διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Bike Downhill 2021, στο Μετόχι Πάρνηθας και πιο συγκεκριμένα στο Roz Parnithas Trial, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ και θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για τον περιορισμό του Covid 19. Η διαδρομή θα έχει μήκος 1,5 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει μονοπάτια, χωματόδρομους και τεχνητές κατασκευές, ενώ περνά και από τμήματα της πίστας mtb όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί αγώνες το 2004.
Το άθλημα του mtb downhill είναι αγώνας ατομικής χρονομέτρησης. Ο αγώνας θα είναι μονοήμερος και θα περιλαμβάνει μια προκριματική κατάβαση του τελικού και χρονομέτρηση με ειδικούς σένσορες.
Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις. Και τις δύο ημέρες θα υπάρχει γιατρός του αγώνα, ομάδα διάσωσης και ασθενοφόρα.
Να σημειώσουμε ότι σε παρακείμενο μονοπάτι στο Μετόχι της Πάρνηθας είχαν διοργανωθεί αντίστοιχοι αγώνες το 2012 και το 2013.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6972266726

Πήγαινε στην κορυφή