Δήμος Γαλατσίου: Τρεις Ημερίδες για τη μουσική στο «Καμίνι»

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Δήμος Γαλατσίου: Τρεις Ημερίδες για τη μουσική στο «Καμίνι»

Ο Πολιτιστικός και Aθλητικός Oργανισμός Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει, με τη χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΥΠΠΟΑ), τρεις (3) ξεχωριστές ημερίδες με τον γενικό τίτλο «Μουσικοί ορίζοντες στις διαδρομές ενός σύγχρονου πολιτισμού».

Η αρχή θα γίνει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στις 19.00, με θεματική τη «Δημιουργική Γραφή και Τραγουδοποιία» με εισηγητή τον Κώστα Λειβαδά. Η ημερίδα υποστηρίζεται και στη νοηματική γλώσσα.
Την επόμενη μέρα, Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 19.00, «Από την κλασική στην ηλεκτρική κιθάρα – Η διαφοροποίηση των ρόλων τους στη σύγχρονη μουσική» με εισηγητή τον Αλέξανδρο Παντελιά.
Και το τριήμερο θα κλείσει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, στις 18.30, με τη «Σχέση ψηφιακής τεχνολογίας και μουσικής στον σύγχρονο πολιτισμό» με εισηγητή τον Δημήτρη Μπέλλο.

Οι εισηγήσεις των καταξιωμένων καλλιτεχνών δημιουργούν σημαντικές αφετηρίες γνώσης και προσέγγισης στη σύγχρονη μουσική. Γι’αυτό όσοι ενδιαφέρεστε, κάντε εγκαίρως την κράτησή σας στα τηλέφωνα 210.2929888 – 6972092903 (καθημερινά 16:00 – 20:00).
Για τη διεξαγωγή των ημερίδων, εφαρμόζονται στον χώρο, τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19, καθώς και το πρωτόκολλο που απαιτεί είσοδο μόνο με βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης.

Πήγαινε στην κορυφή