Fight Club Γαλατσίου & Meganalysis ενώνουν τις δυνάμεις τους

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Fight Club Γαλατσίου & Meganalysis ενώνουν τις δυνάμεις τους

Το Fight Club Galatsi βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων Ελληνικών μαχητικών συλλόγων κι αυτό όχι τυχαία. Οι άνθρωποί του γνωρίζουν καλά πώς να «χτίσει» έναν αθλητή από το μηδέν μεταμορφώνοντας τον σε έναν αξιόμαχο αθλητή με επαγγελματική συνείδηση. Για να δημιουργηθεί όμως αυτό το μοντέλο αθλητή χρειάζεται η συνεργασία πολλών ανθρώπων και όχι μόνο η τεχνική κατάρτιση και η προπονητική.

Έτσι, για τη νέα αγωνιστική κι αθλητική σεζόν, μια νέα συνεργασία ξεκινά για το Fight Club Γαλατσίου, στον τομέα της υγείας και της πρόληψης, με τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis.
Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλότερο κόστος σ’ ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναλύσεων.
Στο πλαίσιο των υποχρεώσεων των Αθλητικών Σωματείων και των Ομοσπονδιών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 και σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, οι αθλητές ανάλογα με τις οδηγίες που βγαίνουν κάθε εβδομάδα και με αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test ή rapid test.

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis προσφέρουν χορηγικά στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου και της επαγγελματικής ομάδας THEOFANOUS ELITE TEAM, όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται κατά την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
Επίσης προσφέρει σε όλα τα μέλη του συλλόγου τα σχετικά τέστ για τον κορωνοϊό σε προνομιακές τιμές, λύνοντας έτσι τα χέρια σε γονείς αθλητών αλλά και στους ενήλικες μαθητές να γυμναστούν χωρίς να σκεφτούν ιδιαιτέρα το τελικό κόστος.

Τέλος, η Meganalysis ως χορηγός ιματισμού θα κοσμεί με το λογότυπο της τις νέες εμφανίσεις του Fight Club, κρατώντας για άλλη μια χρονιά την εικόνα του συλλόγου και των 300 περίπου αθλητών του ντυμένους με ρούχα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Μέσα από τον «Παλμό», τo Fight Club Galatsi και η Theofanous Elite Team ευχαριστούν θερμά τα διαγνωστικά κέντρα Meganalysis και τους εργαζόμενους του για την καθοριστική συμβολή τους. «Υπολογίζουμε σε τέτοιες συνεργασίες και χορηγίες, οι οποίες μας γεμίζουν δύναμη για τη συνέχιση του έργου μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Θεοφάνους.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά από την γραμματεία της σχολής, καλέστε στο 210.2915489 ή στείλτε email στο info@fightclubgalatsi.gr.

Πήγαινε στην κορυφή