Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Καθημερινά στις 13.15

Εκρήξεις γεύσεων και αρωμάτων και ένας καλεσμένος που εκτιμά ιδιαιτέρως το καλό φαγητό αυτή την εβδομάδα στην κουζίνα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Η αγαπημένη μας μαγείρισσα ξέρει τι μας φτιάχνει τη διάθεση: καλή παρέα και καλό φαγητό. Υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, δημιουργεί γεύσεις που θα μας μείνουν αξέχαστες και μας προτρέπει να μοιραζόμαστε την αγάπη μας με απολαυστικά πιάτα.
Από τη Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου στις 13.15 είναι «Ώρα για Φαγητό».

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου – Διατροφή & Ευεξία
Η εβδομάδα, ως συνήθως, ξεκινά με υγιεινές, εύκολες και θρεπτικές συνταγές. Η Αργυρώ μαζί με τον Δημήτρη Πέππα, φτιάχνει αφράτη και φουσκωτή ομελέτα με λαχανικά. Ο γνωστός διατροφολόγος μιλά, μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της μακροζωίας που γνωρίζουν οι κάτοικοι της Ικαρίας. Στη συνέχεια, η Αργυρώ ετοιμάζει μπάρες δημητριακών με υπερτροφές. Υγιεινό σνακ που μας δίνει ενέργεια και γεύση αλλά και κέρασμα γεμάτο απόλαυση. Για το τέλος, έχουμε θρεπτική σαλάτα καπριτσιόζα με τραγανά ρεβύθια.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου – Τοπική Συνταγή, Το Δικό σας Φαγητό
Σήμερα η κουζίνας μοσχοβολά παράδοση. Ξεκινάμε με μία συνταγή ιδιαίτερα αγαπητή στα νησιά μας: λαχταριστά σαλιγκάρια στιφάδο με μία σάλτσα σκέτο γλύκισμα. Συνεχίζουμε με ονειρική μηλόπιτα κέικ, γεμάτη αρώματα και γεύση και για το τέλος, ετοιμάζουμε κριθαράκι λαχανικών με ταχίνι. Ένα ζυμαρικό που αγαπάμε πολύ σε μία συνταγή που ζήτησαν οι τηλεθεατές μέσα από τα social media.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου – Ώρα για Παρέα
Ο πληθωρικός, άνετος, ταλαντούχος και λάτρης του φαγητού και της μαγειρικής, Δημήτρης Σταρόβας, έρχεται σήμερα στην κουζίνα της Αργυρώς. Μαζί θα ετοιμάσουν και θα απολαύσουν back to back: απίθανο burger με χοιρινή πανσέτα & μπλε τυρί και αρωματικά ινδικά κεφτεδάκια με σάλτσα, ένα πιάτο για τους λάτρεις των ιδιαίτερων γεύσεων και των μπαχαρικών.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου – Ώρα για Γλυκό
Είναι Ώρα για Γλυκό και οι σημερινές συνταγές είναι μία και μία. Για αρχή, λαχταριστά μπισκότα λεμονιού και συνεχίζουμε με το απόλυτο οικογενειακό επιδόρπιο: καρυδόπιτα με σοκολάτα, ένα παραδοσιακό γλυκό που η Αργυρώ απογειώνει τη γεύση του σε συνδυασμό με απολαυστική σοκολάτα. Η μέρα κλείνει με φινέτσα και με τάρτα με καραμελωμένα ντοματίνια & βότανα.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου – Ώρα για Μενού
Σήμερα η Αργυρώ παρουσιάζει μία από τις νοστιμότερες προτάσεις της για το μενού στα κυριακάτικα τραπεζώματα. Νόστιμη πατατόπιτα με πράσο, ζουμερό χοιρινό λαιμό με πορτοκάλι και για το τέλος, έναν γλυκό «πειρασμό»: banana split με θεϊκό brownie. Η εβδομάδα κλείνει με τις πιο ωραίες συνταγές αλλά και με μία έκπληξη για την αγαπημένη μας σεφ!

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 13.15
Στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:
https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2021-2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή