Shadowkings: Η μπάντα που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία ανεβαίνει στη σκηνή του Crow, αύριο Σάββατο 16/10

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Shadowkings: Η μπάντα που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία ανεβαίνει στη σκηνή του Crow, αύριο Σάββατο 16/10

Η περίοδος ενός lockdown μπορεί να είναι ιδιαιτέρως δημιουργική, εάν αποφασίσεις να την αξιοποιήσεις ως τέτοια. Και πέντε φίλοι το έκαναν πράξη, δημιουργώντας την μπάντα τους, τους Shadowkings, οι οποίοι μάλιστα αύριο Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, ανεβαίνουν στο Crow Live Stage!

Oι Shadowkings είναι η πρώτη ελληνική Paradise Lost tribute band ! Η αγάπη τους για τους PL τους οδήγησε να δημιουργήσουν μια μπάντα πριν περίπου ένα χρόνο. Και παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που προκάλεσε το 2ο lockdown, εκείνοι όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά συνέχισαν σταθερά και με επιμονή να προβάρουν με σκοπό να φτάσουν στο πρώτο τους live. Και η ώρα αυτή έφτασε!
Αύριο Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα παρουσιαστούν μπροστά στους φίλους τους και σε όσους αγαπούν τη metal μουσική και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους !
«Σας θέλουμε κοντά μας σε αυτό το ξεκίνημα ! Η μουσική ήταν, είναι και θα είναι πάντα το ασφαλές καταφύγιό μας μέσα σε όλη αυτή την καθημερινή τρέλα που ζούμε. Ελάτε να επικοινωνήσουμε μέσω της μουσικής! Να έρθουμε πάλι κοντά ! Να περάσουμε πολύ όμορφα, να πιούμε τις μπύρες μας και να θυμηθούμε την “κανονικότητα” που τόσο μας έχει λείψει» μας λένε καλώντας μας στο αυριανό τους ντεμπούτο.

Ραντεβού στο CROW LIVE STAGE ! Εκεί που ο Antonis Tsitseklis (τύμπανα), ο Themis Tsianos (μπάσο), ο Fanis Goulis (κιθάρα), ο Peter Jonathan Parker (φωνή) και o Panos Fourakis (κιθάρα), γνωρίστηκαν, τζαμάρανε άπειρες φορές και τελικά δημιούργησαν τους Shadowkings !

– Crow Live Stage, Σινώπης 27, Αθήνα, 2107789354

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή