Σουηδία – Ελλάδα στο Open την Τρίτη στις 21:45

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σουηδία – Ελλάδα στο Open την Τρίτη στις 21:45

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ OPEN ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 21:45:

“Το πιο κρίσιμο ραντεβού των Ελλήνων φιλάθλων με την Εθνική Ελλάδας μέχρι… το επόμενο παίζει ξανά στο OPEN αυτήν την Τρίτη!

Μετά από την αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη στη Γεωργία, η Ελλάδα δοκιμάζεται στη Σουηδία απέναντι στην ομάδα με την οποία διεκδικεί την δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στα πλέι οφ του Μαρτίου. Ο καθοριστικός αγώνας για την πορεία της «γαλανόλευκης» στα προκριματικά του Μουντιάλ, θα μεταδοθεί ζωντανά από το OPEN την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2021, στις 21:45.

Μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα με τις τρεις ισοπαλίες, η νίκη στον αγώνα με τη Σουηδία στο ΟΑΚΑ έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση πρόκρισης από την Εθνική Ελλάδας, που είναι πια η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπολείπεται τρεις βαθμούς της Σουηδίας, όσο ακριβώς δίνει και η νίκη που τόσο θέλουν οι Έλληνες διεθνείς!

Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Νίκου Νταμπίζα, σε απευθείας σύνδεση με τη Σόλνα της Σουηδίας.

Η ποδοσφαιρική βραδιά θα αρχίσει από τις 21:00 με το pre game show “Στον δρόμο για το Μουντιάλ» με την Χριστίνα Βραχάλη, με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ και τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας και ζωντανές συνδέσεις για να πληροφορηθούμε από νωρίς τις επιλογές του Ολλανδού προπονητή για τη σύνθεση της Ελλάδας στο σπουδαίο ματς.

Μετά την κρίσιμη αναμέτρηση ακολουθεί post game show, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Αυτή την Τρίτη η Εθνική Ομάδα παίζει μπάλα στο OPEN, ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή