Κίνημα Αλλαγής: Οι καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την Β. Εύβοια είναι το αποτέλεσμα μιας πρωτοφανούς ολιγωρίας και αδιαφορίας της κυβέρνησης

Ανακοίνωση Τομέα Πολιτικής Προστασίας Κινήματος Αλλαγής:

Οι καταστροφικές πλημμύρες που πλήττουν την Β. Εύβοια είναι το αποτέλεσμα μιας πρωτοφανούς ολιγωρίας και αδιαφορίας της κυβέρνησης της ΝΔ και των επιτελών της.

Είχαμε προειδοποιήσει για τις επερχόμενες πλημμύρες, υπογραμμίζοντας ότι θα έπρεπε να υπάρξει μια δραστική απλούστευση διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας και των πολλαπλών επικαλύψεων που αφορούν τα αντιπλημμυρικά έργα. Είχαμε, επίσης, επισημάνει ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τους όλα τα διαθέσιμα μέσα προκειμένου να προλάβουμε το φθινόπωρο και τις πλημμύρες.

Η κυβέρνηση εκώφευσε και περιορίστηκε σε θεατρινισμούς και στην επίδειξη σχεδίων έργων αδιαφορώντας για την επιβεβαίωση του προαναγγελθέντος κινδύνου.

Σήμερα, ξαναζούμε τις σκηνές του 2020 με θέατρο ξανά την βασανισμένη Εύβοια. Το Κίνημα Αλλαγής θα συμπαρασταθεί στους κατοίκους της δοκιμαζόμενης Εύβοιας με κάθε δυνατό τρόπο.

Πήγαινε στην κορυφή