Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με Petanque στο Άλσος Βέικου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με Petanque στο Άλσος Βέικου

Η χθεσινή Κυριακή, 10 Οκτωβρίου, ήταν αφιερωμένη στην Ψυχική Υγεία και o Α.Σ. Γαλάτσι Petanque Club, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γαλατσίου, υποδέχτηκε με χαρά στο χώρο των γηπέδων του στο Άλσος Βείκου, τέσσερις Φορείς Ψυχικής Υγείας και τους ξενάγησε στον όμορφο κόσμο του petanque!

Πραγματοποιήθηκε επίδειξη του αθλήματος με ταυτόχρονη επεξήγηση των βασικών κανόνων από αθλητές της Γαλατσιώτικης ομάδας και στη συνέχεια όλοι οι φιλοξενούμενοι και διοργανωτές έπαιξαν petanque. Παρά τον συννεφιασμένο ουρανό, το κέφι και ο ενθουσιασμός όλων ήταν ο τελικός νικητής, περνώντας με μήνυμα ότι ο αθλητισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ψυχική ευεξία!

Οι άνθρωποι της Ομάδας Petanque Γαλατσίου ευχαριστούν την κ. Γκόγκου Μαρία Δ/ντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και τις υπαλλήλους των Κοινωνικών Υπηρεσιών και του Κέντρου Κοινότητας για την άψογη συνεργασία και την ενεργή συμμετοχή τους στα δρώμενα!
Πολλά ευχαριστώ και τους Φορείς Ψυχικής Υγείας: ‘’ΙΑΣΙΣ’’, ‘’ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ’’, ‘’ΛΩΤΟΣ’’ και το οικοτροφείο ‘’ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ’’ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους διοργανωτές!


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν τρεις αθλητές της ομάδας petanque της Πρέβεζας, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίδειξη καθώς και δεκατέσσερις αθλητές του Γαλατσίου που ανταποκρίθηκαν άψογα και με πολύ χαρά σε κάθε πτυχή της εκδήλωσης.

(Φωτογραφίες: Αλεξάνδρα Χαραλαμποπούλου)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή