Στο 1ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στο 1ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο η Υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος υποδέχτηκε στο 1ο και στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου την Υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, η οποία πραγματοποίησε επίσκεψη στα σχολεία, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Υπουργός Παιδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς και να τους ευχαριστήσει για το εξαιρετικά σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά – κυρίως με τις ιδιαίτερες συνθήκες την περίοδο του κορωνοϊού. Επίσης, μίλησε με τους μαθητές για το νέο μάθημα που εισήχθη φέτος και αφορά τα εργαστήρια δεξιοτήτων, ενώ συζήτησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη λειτουργία των σχολείων, τις φετινές καινοτομίες στα μαθήματα, καθώς και τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου ευχαρίστησε την κα Κεραμέως για την επίσκεψή της και συνεχάρη, με τη σειρά του, τους εκπαιδευτικούς που με όλη τους την καλή διάθεση προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συγκυρίες της πανδημίας και τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 από την UNESCO για να μας υπενθυμίσει τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο δάσκαλος μέσα στην κοινωνία, είτε εργάζεται σε μία πλούσια πόλη της Δύσης, είτε σε μια αυτοσχέδια σχολική αίθουσα κάποιας εγκατάστασης προσφύγων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή