ΚΚΕ Βορειοδυτικής Αθήνας: Συγκέντρωση την Πέμπτη 7 Οκτώβρη

Ανακοίνωση ΚΚΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ:

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ
18:30, ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

“Την Πέμπτη 7 Οκτώβρη συμπληρώνεται 1 χρόνος από την δικαστική καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Ένα χρόνο μετά,αποδεικνύεται ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο του συστήματος, που δε διστάζει να το αξιοποιήσει σε βάρος του κινήματος, σε βάρος των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών που πρωτοστατούν για την οργάνωση κι ενίσχυση της λαϊκής πάλης.
Σε μια περίοδο που ο λαός και η νεολαία οργανώνουν την πάλη τους απέναντι σε μια πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για τα κέρδη των λίγων, που διεκδικούν τις σύγχρονες ανάγκες τους στη δουλειά, τη μόρφωση, την υγεία, τη ζωή, που παίρνουν αγωνιστικό θάρρος από νικηφόρους αγώνες όπως αυτός των εργαζομένων στο e-food, οι ναζί ξαναβγαίνουν από το καβούκι τους για να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό – λαϊκό κίνημα.
Γι’ αυτό οργανώνουν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον κομμουνιστών, εναντίον αγωνιζόμενων μαθητών, φοιτητών και εργαζομένων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας όπως και στο Ν. Ηράκλειο.
Είναι προφανές ότι οι φασίστες αφήνονται εδώ και μέρες να δρουν ελεύθεροι σε σχολεία και γειτονιές, ότι «ξεπλένονται» απροκάλυπτα από εκπροσώπους της κυβέρνησης που έχουν πιάσει στασίδι σε όλα τα κανάλια και αναπαράγουν τη θεωρία των «δύο άκρων», εξισώνοντας τους εγκληματίες φασίστες με αυτούς που προσπαθούν να τους αντιμετωπίσουν.
Δεν θα τους περάσει όμως!
Ο λαός και η νεολαία δεν τρομοκρατούνται! Θα δυναμώσουν τον αγώνα τους για όσα έχουν ανάγκη!
Καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να συμμετέχει μαζικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Πέμπτη 7 Οκτώβρη στις 18:30 στην Πλατεία ΗΣΑΠ Ν. Ηρακλείου.
Να βροντοφωνάξουμε έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!
Ο λαός και η νεολαία της περιοχής μας,μέσα από τα μαθητικά συμβούλια, τα σωματεία και τους μαζικούς τους φορείς να τους απομονώσουνπαντού!
Να μη βρίσκουν τόπο να χύνουν το φασιστικό τους δηλητήριο! ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή