Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής η Ομάδα «AUTONOMUS» του Πανοράματος Γαλατσίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής η Ομάδα «AUTONOMUS» του Πανοράματος Γαλατσίου

Η ομάδα Ρομποτικής «AUTONOMUS» του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου συμμετείχε τo Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 στον Εθνικό Τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO (World Robot Olympiad) 2021 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του OTE Academy και διακρίθηκε στην κατηγορία OPEN Λυκείου με θέμα «PowerBots – Το μέλλον της Ενέργειας» κερδίζοντας το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα διεξαχθεί διαδικτυακά από τις 18 έως τις 21 Νοεμβρίου 2021.

Η ομάδα «AUTONOMUS» μετά την πρώτη της συμμετοχή στον εθνικό τελικό WRO 2018 όπου κέρδισε την 1η θέση και εκπροσώπησε την Ελλάδα κατακτώντας στην Ταϊλάνδη την 4η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία OPEN Γυμνασίου, μεγάλωσε και με τη δεύτερη συμμετοχή της κατόρθωσε και πάλι να διακριθεί σε πείσμα του καιρού της πανδημίας, με περίσσια αγάπη για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μάθηση.

Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου, ευχαριστούν  το Δήμο Γαλατσίου και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Μαρκόπουλο, που στήριξε την προσπάθεια της ομάδας με τη χορηγία των T-shirt που φορούσαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου στα παιδιά Κυριακή Μπάκα, Στάθη Πουλακίδα, Γιώργο Κουτσούκο, Βασίλη Ρουσόπουλο, Κυριάκο Ασώματο, Ραφαέλα Δένδη, Νίκο Μιαουδάκη, Γιάννη Πεφάνη, στις οικογένειές τους και στο δάσκαλο τους Γιώργο Μαρκόπουλο, που με λιγοστά μέσα, με πολύ επιμονή, υπομονή και ήθος για άλλη μια φορά υπερέβαλαν εαυτόν και τα κατάφεραν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή