Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

Ο Δήμος Γαλατσίου διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία τη Δευτέρα 04/10/2021 και ώρα 9:30-13:30 στο ισόγειο του Δημαρχείου κατόπιν ραντεβού.

Καλούνται όλοι, όσοι πληρούν τα κριτήρια για εθελοντική αιμοδοσία, και αυτή την φορά να αιμοδοτήσουν, καθώς στην χώρα μας (αλλά και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης) υπάρχει έλλειψη αίματος και μικρή προσέλευση στους χώρους αιμοδοσίας των Νοσοκομείων, λόγω της έξαρσης των ιώσεων και λόγω της επιδημίας από τον COVID-19.
Το αίμα είναι αναντικατάστατο και προσφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο!

Τα ραντεβού για την εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιούνται είτε τηλεφωνικά στα 210.2222.011 – 210.2933.956 είτε ηλεκτρονικά στη φόρμα https://forms.gle/tQ36NwjVoLsshVYi9

Ποιος μπορεί να αιμοδοτήσει: Όπως συμβαίνει σε κάθε Αιμοδοσία, ο υποψήφιος αιμοδότης θα πρέπει να μην έχει συμπτώματα γρίπης (να έχουν περάσει 7 ημέρες που να είναι ελεύθερος συμπτωμάτων), να έχουν περάσει 15 μέρες από την λήψη αντιβίωσης, να μην έχει επιχείλιο έρπη κλπ.

Όσον αφορά στον κορωνοϊό, να μην έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή ύποπτο κρούσμα.

Σε κάθε περίπτωση, περισσότερες πληροφορίες για το αν μπορείτε να αιμοδοτήσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας http://ekea.gr/donor-eligibility/.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή