Olympic Yacht Show στο Λαύριο από 01 εως 05 Οκτωβρίου 2021

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Olympic Yacht Show στο Λαύριο από 01 εως 05 Οκτωβρίου 2021

Olympic Yacht Show στο Λαύριο
01 – 05 Οκτωβρίου 2021
:

Από 1 έως και τις 5 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 1ο Olympic Yacht Show στην Olympic Marine στο Λαύριο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περισσότερα από 95 νέα μοντέλα σκαφών της premiumκατηγορίας καθώς και ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η ελληνική αγορά. Η έκθεση αυτή φιλοδοξεί να αποτελέσει πυλώνα για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα, ενισχύοντας παράλληλα και την τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αναμένεται μεγάλη επισκεψιμότητα στην περιοχή, γεγονός που θα ενισχύσει τις τοπικές επιχειρήσεις.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς: «Η δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή στήριξε το 1οOlympicYachtShow, το οποίο μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική πλατφόρμα επανεκκίνησης για την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού. Ο χώρος της OlympicMarine, στην οποία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, είναι μια από τις πιο οργανωμένες και κομβικές μαρίνες της Αττικής. Η μαρίνα για την περιοχή μας αποτελεί σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα, η αξιοποίηση του οποίου συμβάλλει σημαντικά στην τοπική ανάπτυξη και πρόοδο. Με πνεύμα άρτιας φιλοξενίας και συνεργασίας ο Δήμος Λαυρεωτικής υποδέχεται το 1οOlympicYachtShow, προσφέροντας όλες τις απαραίτητες υποδομές για την ανάπτυξη όλων των μορφών του θαλάσσιου τουρισμού».
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://olympicyachtshow.gr/ .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή