Ο «Κρεμμυδάνθρωπος» του Β. Βερτόπουλου παρουσιάζεται τη Δευτέρα 27/9 στο Θησείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ο «Κρεμμυδάνθρωπος» του Β. Βερτόπουλου παρουσιάζεται τη Δευτέρα 27/9 στο Θησείο

Το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο «Κρεμμυδάνθρωπος» θα παρουσιάσει ο ψυχολόγος – αθλητικός ψυχολόγος, Βαγγέλης Βερτόπουλος, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, στο Cafe Αθηναίων Πολιτεία στο Θησείο (Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου 33). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Αθανασία Βολτέα, δημοσιογράφος και ο Σπύρος Σύρμος, συνθέτης.

Μετά από ένα ταξίδι στα δάση της Ουκρανίας, ο εικοσιοκτάχρονος Έκτορας παρατηρεί στο σώμα του μεταλλάξεις που λόγω της δυσάρεστης οσμής και των καυστικών αναθυμιάσεων που εκκρίνει τον οδηγούν στην κοινωνική απομόνωση. Σταδιακά οι μεταλλάξεις αυτές γίνονται δυνάμεις τις οποίες μαθαίνει να ελέγχει και αποφασίζει να τις χρησιμοποιήσει για το κοινό καλό. Η διπλή του ζωή έχει ήδη ξεκινήσει. Την ημέρα είναι ο μεταπτυχιακός φοιτητής και εργαζόμενος Έκτορας και τη νύχτα γίνεται ο Κρεμμυδάνθρωπος. Όπως όλοι οι υπερήρωες κυνηγά το έγκλημα, όμως όσο προχωρά η νυχτερινή του καριέρα γίνεται ολοένα και δυσκολότερη.
Νέοι μεταλλαγμένοι εχθροί εμφανίζονται και θέλουν να τον εξοντώσουν. Η Τριχωτή Γυναίκα που θέλει να τον πνίξει με την τριχοφυΐα που αναπτύσσει από διάφορες περιοχές του σώματός της, ο Σεφ που θέλει να τον εγκλωβίσει και να τον χρησιμοποιήσει ως πρώτη ύλη για τις μοναδικές του συνταγές, ο Γεωπόνος που θέλει τις δυνάμεις του για να μπολιάσει τον στρατό από σαρκοφάγα κινούμενα φυτά που δημιουργεί, όλοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Και ανάμεσα σε όλα αυτά, το Κακό κρύβεται, δυναμώνει και ετοιμάζει την επίθεση του στην Ανθρωπότητα.
Ο Έκτορας βρίσκεται εγκλωβισμένος σε έναν ρόλο που ποτέ του δε ζήτησε, ο οποίος γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος και απαιτητικός και καλείται να αντιμετωπίσει το Κακό που κάνει την εμφάνισή του όχι μόνο γύρω του, αλλά και μέσα του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΡΤΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Βαγγέλης Βερτόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάστηκε σε πολυεθνικές εταιρείες. Στη συνέχεια όμως, προτίμησε να ασχοληθεί με κάτι περισσότερο ανθρωποκεντρικό, σπούδασε Ψυχολογία και Αθλητική Ψυχολογία. Εργάζεται ως Ψυχολόγος, Αθλητικός Ψυχολόγος και Coach. Στο παρελθόν υπήρξε αθλητής και προπονητής ξιφασκίας.
Ασχολείται με το να αξιοποιεί τη ζωή του με κάθε τρόπο, μαζεύοντας εμπειρίες και παρατηρώντας γύρω του. Τα βράδια γράφει ιστορίες που κατεβάζει ο νους του και όταν κουράζεται προσπαθεί να μάθει ηλεκτρική κιθάρα.
Ο Κρεμμυδάνθρωπος είναι το δεύτερό του μυθιστόρημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή