Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
Ωρα για φαγητό με την Αργυρώ – Οι Συνταγές της Εβδομάδας

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Δευτέρα 20 έως Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου
:

Κάθε πρωί είμαστε πιστοί στο πιο νόστιμο ραντεβού με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Η αγαπημένη μας σεφ, μας προσκαλεί στην κουζίνα της και μοιράζεται μαζί μας νόστιμα μαγειρέματα. Μας προτείνει απολαυστικές συνταγές, δημιουργικά πιάτα και μας δίνει ιδέες για το πώς με λίγα και απλά υλικά, που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, μπορούμε να κάνουμε “μαγειρικά θαύματα” που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
Από τη Δευτέρα 20 έως την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 11.30, είναι «Ώρα για Φαγητό» στον ΣΚΑΪ.

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου
Είμαστε έτοιμοι για συνταγές με διατροφική συνείδηση αλλά και ακαταμάχητη γεύση; Αν ναι, ακολουθούμε τις οδηγίες της Αργυρώς και ξεκινάμε. Ετοιμάζουμε “κόμπλερ με φρούτα & σοκολάτα”, μια εύκολη και ζουμερή πουτίγκα από τις Κεντρικές Πολιτείες της Αμερικής. Συνεχίζουμε με υγιεινά “μπιφτέκια superfood με πουρέ λαχανικών” και για το τέλος, πεντανόστιμα “κολοκυθάκια γεμιστά με τυριά και βότανα”.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου
Σήμερα ανάβουμε φούρνο και ετοιμάζουμε μία μοναδική πίτα: λαχταριστή “ντοματόπιτα”, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στα νησιά μας. Στη συνέχεια, μαγειρεύουμε μία παραλλαγή ενός ιταλικού πιάτου, “μελιτζάνες φούρνου με γαλοπούλα και τυριά”. Και για το τέλος, το ζήτησαν οι τηλεθεατές και η Αργυρώ δεν μπορεί να αρνηθεί: ετοιμάζει αφράτες “τυρένιες μπουκιές ψωμιού”.

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει πιάτα με δυνατές γεύσεις και συνδυασμούς που αποτελούν κλασικές αξίες. Απολαυστικές “κροκέτες με σπανάκι και τυρί”, λαχταριστό “μοσχαρίσιο συκώτι γιαχνί” και στο τέλος, ένα φίνο “ριζότο με γαρίδες και σπαράγγια”.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Γλυκό και αλμυρό το επεισόδιο, με συνταγές στις οποίες δύσκολα αντιστέκεται κανείς. Ξεκινάμε με ένα “κέικ σαν φανουρόπιτα”, μία παραδοσιακή συνταγή με δημιουργική παραλλαγή και βελούδινη υφή. Συνεχίζουμε με χορταστικό, θρεπτικό και «πολύ της μόδας», “σάντουιτς με αυγοσαλάτα” και κλείνουμε με “μπριός γεμιστά με σοκολάτα”. Ένα γλυκό με αφράτη και μυρωδάτη ζύμη, ιδανικό για να κλείσει η σημερινή μέρα.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου
Τέλος της εβδομάδας και το μενού έχει έμπνευση και γεύση από την Πάρο, με αναφορές στην παράδοση. Η Αργυρώ ξεκινά με παραδοσιακές “κρεμμυδοτηγανίτες” και συνεχίζει με “μοσχάρι με κολοκυθάκια”. Το τραπέζι μας συμπληρώνεται γλυκά με “μους σοκολάτα με μέντα”.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11.30
Στον ΣΚΑΪ

Δείτε όλες τις συνταγές εδώ:
https://www.skaitv.gr/show/psuchagogia/ora-gia-fagito/sezon-2021-2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή