Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα “Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας”

Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μιμή Ρουφογάλη, σας προσκαλούν στην έκθεση Φωτογραφίας, με έργα των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό φωτογραφίας «Εικόνες και Χρώματα του Προαστίου μας».

“Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 19:00 στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Η έκθεση θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 20/9 έως την Πέμπτη 30/9 κατά τις ώρες 11:00 – 14:00 και 19:00 – 21:00.

Οι επισκέπτες θα εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή
πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως (180) ημέρες μετά από αυτόν, ή
αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την είσοδο στον χώρο, καθώς και
ταυτότητα, ή δίπλωμα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.
Τα ανωτέρω πιστοποιητικά θα πρέπει να επιδεικνύονται είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή μέσω κινητού κατά την είσοδο στο χώρο.

Οι ως άνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανήλικους από 12 ετών και άνω.

Οι ανήλικοι από 5 έως και 11 ετών, δύναται να προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου 24ώρου.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή