Ποδηλατάδα του Δήμου Διονύσου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Ποδηλατάδα του Δήμου Διονύσου την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Ανακοίνωση Δήμου Διονύσου:

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, από 16-22 Σεπτεμβρίου, με διάφορες δράσεις που αποσκοπούν στην ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, μέσω της προώθησης εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης (ποδήλατο, περπάτημα κλπ) με σεβασμό στην Οικολογία και το Περιβάλλον.

Την ερχόμενη Κυριακή 19/9 θα πραγματοποιηθεί Ποδηλατάδα στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου, κατά μήκος της οδού Αθηνών (με εκκίνηση και τερματισμό το χώρο του παλαιού σταθμού τρένου), ώρα 11:00-13:00 .

Σας προσκαλούμε να πάρετε το ποδήλατό σας και να έρθετε στην Ποδηλατάδα. Εναλλακτικά μπορείτε να έρθετε και να περπατήσετε!!

Ακόμη, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα πραγματοποιηθούν κι άλλες δράσεις που ήδη έχουν προγραμματιστεί και είναι οι εξής:

– Καθ’ όλη την εβδομάδα μαθητές του Δήμου Διονύσου θα ζωγραφίσουν ένα μεγάλο μουσαμά, με θέμα το μήνυμα της Εκστρατείας “Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε Υγιείς”.

– Θα δημιουργηθεί βίντεο με συνέντευξη εξειδικευμένου καρδιολόγου, που θα έχει ως θέμα την Υγεία σε σχέση με τις μετακινήσεις .

– Την “ημέρα χωρίς αυτοκίνητο”, την Τετάρτη 22/9, θα λειτουργήσει Περίπτερο στο πάρκο δίπλα από το σταθμό του τρένου Αγίου Στεφάνου, με δωρεάν μικροεπισκευές ποδηλάτων και ταυτόχρονη δυνατότητα ενημερωτικών ενεργειών και συμβουλών για τη χρήση του ποδηλάτου.

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή