Ημέρες Καριέρας στο Δήμο Διονύσου για νέους από 22 έως 28 ετών

Δήμος Διονύσου
Ημέρες Καριέρας στο Δήμο Διονύσου για νέους από 22 έως 28 ετών

Ανακοινωση Δήμου Διονύσου:

Ο Δήμος Διονύσου και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, Νεολαίας και Τοπικής Επιχειρηματικότητας απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε νέους και νέες, ηλικίας από 22 έως 28 ετών, να συμμετάσχουν στο Σεμινάριο Γενικής Συμβουλευτικής με θέμα «Άψογα!!! Προσλαμβάνεστε», στο πλαίσιο των Hμερών Καριέρας που συνδιοργανώνουν με την εταιρεία Συμβούλων Διοίκησης Επιχειρήσεων & Εκπαίδευσης Ενηλίκων «Rely On Experts»..

 Τελείωσες τις σπουδές σου και ετοιμάζεσαι να βγεις στον επαγγελματικό στίβο με στοχευμένο βιογραφικό;
 Σε αγχώνει η ιδέα της πρώτης συνέντευξης γνωριμίας ;
 Θες να κάνεις σωστά τα πρώτα βήματα;
 Πέρασες ήδη 2 συνεντεύξεις χωρίς τα επιθυμητά αποτέλεσμα;
 Θες να ξέρεις πως σκέφτεται ο υπεύθυνος πρόσληψης;

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα αναλυθούν οι τεχνικές σύνταξης στοχευμένου βιογραφικού σημειώματος, θα δοθούν συμβουλές για την προετοιμασία συνέντευξης επιλογής προσωπικού, θα προταθούν τεχνικές αναζήτησης εργασίας και θα δοθεί στους συμμετέχοντες ενημερωτικό έντυπο υλικό.

Οι ενδιαφερόμενοι (ονοματεπώνυμο, τίτλος σπουδών, στοιχεία επικοινωνίας) μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Αντιδημαρχία Νεολαίας Δήμου Διονύσου, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση michail@dionysos.gr, και athlitismos@dionysos.gr, Πληροφορίες : τηλ. 210-8142972

Επιδίωξη της Αντιδημαρχίας Νεολαίας είναι να αποτελέσουν οι Ημέρες Καριέρας και τα Συμβουλευτικά Σεμινάρια, πραγματικές και εποικοδομητικές ευκαιρίες, πολύτιμα εργαλεία για μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή