Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

Στον αγιασμό του 3ου Λυκείου Γαλατσίου βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, όπου έδωσε το παρών και η Υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

Λίγο πριν το πρώτο κουδούνι, λοιπόν, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο κ. Μαρκόπουλος ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε όλους!

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά! Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς που με όλη τους την καλή διάθεση προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συγκυρίες και τα καταφέρνουν με μεγάλη επιτυχία!
»Καλή δύναμη και στους γονείς οι οποίοι μέσα από μια εξουθενωτική καθημερινότητα στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και τα βοηθούν με όσα μέσα διαθέτουν!
»Το σχολείο δεν είναι μόνο εξισώσεις, συντακτικό , ιστορία και γεωγραφία! Στο σχολείο μαθαίνουμε να μοιραζόμαστε, να δουλεύουμε συλλογικά, να καλλιεργούμε την ενσυναίσθηση, να δημιουργούμε φιλίες άρρηκτες στον χρόνο, να βρουμε τα πατήματα σε μια μικρή κοινωνία η οποία μας προετοιμάζει για τη ζωή που μας περιμένει αλλά προπάντων να συνθέσουμε αναμνήσεις αναλλοίωτες για το υπόλοιπο της ζωής μας!
»Η Δημοτική Αρχή θα είναι κοντά, όπως όλα αυτά τα χρόνια , τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στους γονείς! Η πόρτα μου είναι πάντα ανοικτή για να συζητήσουμε ό,τι σας απασχολεί και να βρίσκουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση!
Ευχαριστώ την Υφυπουργό Υγείας, κα. Zoi Rapti για την επίσκεψη της σήμερα στον Αγιασμό του 3ου Λυκείου Γαλατσίου» είπε κλείνοντας ο κ. Μαρκόπουλος.

Πήγαινε στην κορυφή