Κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας στις Περιφέρειες της Μακεδονίας και της Θράκης

Ανακοίνωση Νέας Δημοκρατίας :

Με αφορμή τα εγκαίνια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και την εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας επισκέπτονται όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και Θράκης.

Τα αισιόδοξα μηνύματα που εκπέμπει η ελληνική οικονομία, η πρόοδος στη συλλογική προσπάθεια του εμβολιασμού καθώς και το σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα της ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής αποτελούν μερικές από τις θεματικές ενότητες των συναντήσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Περισσότερες από 110 επισκέψεις σε εμβληματικά για κάθε περιοχή έργα, επιχειρήσεις με αναπτυξιακή δυναμική, φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, δομές υγείας και πρόνοιας και εθελοντικές οργανώσεις περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των επισκέψεων στις 16 Περιφερειακές Ενότητες της Μακεδονίας και της Θράκης.

Στα κλιμάκια συμμετέχουν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Φωκίδας Γιάννης Μπούγας, 44 βουλευτές, 17 Γραμματείς και μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος, 34 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής καθώς και στελέχη των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή