Ελλάδα – Σουηδία στο Open

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΟΥΗΔΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ OPEN ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:45

:

“Η Εθνική Ελλάδας παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο και όπως πάντα δίνει ραντεβού με τους Έλληνες φιλάθλους στο OPEN!

Το πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας μπροστά στο κοινό της μετά από το ξέσπασμα της πανδημίας που έκλεισε τα γήπεδα για τους φιλάθλους, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN, την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, στις 21:45.

Μετά από τις τρεις ισοπαλίες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, η Ελλάδα χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη κόντρα στους έμπειρους και δυνατούς Σκανδιναβούς που έχουν μόνο νίκες μέχρι στιγμής, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την υπέρβαση και την πρόκριση.

Απολαύστε στο OPEN τη μονομαχία της Εθνικής Ελλάδας, σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου, σε απευθείας σύνδεση με το ΟΑΚΑ.

Pre game show στις 21:00, με τη Χριστίνα Βραχάλη στο στούντιο του Open και τον Γιώργο Τσαντάκη με τον Πάνο Βόγλη στο ΟΑΚΑ. Μαζί τους ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Νίκος Νταμπίζας. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ακολουθεί post game show, με αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα τα γκολ της βραδιάς από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις!”

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή