Olympic Yacht Show: Από τη 1η έως τις 5η Οκτωβρίου η καρδιά του Θαλάσσιου Τουρισμού «χτυπά» δυνατά στην Olympic Marine

Δήμος Λαυρεωτικής
Olympic Yacht Show: Από τη 1η έως τις 5η Οκτωβρίου η καρδιά του Θαλάσσιου Τουρισμού «χτυπά» δυνατά στην Olympic Marine

Ανακοίνωση Δήμου Λαυρεωτικής :
Olympic Yacht Show: Από τη 1η έως τις 5η Οκτωβρίου η καρδιά του Θαλάσσιου Τουρισμού «χτυπά» δυνατά στην Olympic Marine:

-Σε τελική ευθεία το ΟΥS 2021, λίγες ημέρες πριν την έναρξη και οι ετοιμασίες κορυφώνονται
-95 επιβεβαιωμένα σκάφη νέα μοντέλα, ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά
-Εντυπωσιακό θέαμα σε στεριά και θάλασσα με τη JaguarLandRover να δίνει ηχηρό παρών και δυνατότητα testdrive στα πιο exclusive μοντέλα
-Η αφρόκρεμα της αγοράς του σκάφους δίνει ισχυρό παρών
-Σύσσωμη συμμετοχή των πρωταγωνιστών yachting
-Εκτενές πλάνο για τις προωθητικές ενέργειες. Αναφορές στα πιο έγκριτα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού
-Αναμονή αφίξεων από το εξωτερικό από σημαντικούς παράγοντες του κλάδου, σχεδιαστές
-Το OYS αποτελεί το βασικό μοχλό ανάπτυξης για τον ποιοτικό τουρισμό, όχι μόνο το θαλάσσιο, αλλά για όλες τις εκφάνσεις του.
-Σε περίοπτη θέση τα σκάφη της ελληνικής ναυπηγικής από τα οποία κάποια θα είναι σε παγκόσμια πρεμιέρα

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη του Olympic YachtShow και το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας είναι μεγάλο. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την 1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2021, και στην πανέμορφη Olympic Marine, στο Σούνιο, θα βρεθούν περισσότερα από 95 νέα μοντέλα σκαφών της premium κατηγορίας καθώς και ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική αγορά.
Διοργανωτές είναι η ONDECK Events σε συνεργασία με την Olympic Marine.

Οι προετοιμασίες για την έκθεση που φιλοδοξεί να αποτελέσει την επανεκκίνηση για την αγορά του σκάφους αναψυχής και του θαλάσσιου τουρισμού είναι μεγάλες. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν δείξει και κορυφαίοι διεθνείς παράγοντες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον χώρο. Έτσι, εκείνες τις ημέρες αναμένεται να βρεθούν στην Έκθεση σχεδιαστές σκαφών, εκπρόσωποι εταιρειών και δημοσιογράφοι από χώρες του εξωτερικού. Βασικός στόχος των διοργανωτών είναι να αποτελέσει η διοργάνωση πυλώνα για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού στη χώρα, όχι μόνο του θαλάσσιου, αλλά, γενικότερα, του luxurytourism καθώς, σε διεθνές επίπεδο, το δυναμικό κοινό ταυτίζεται.

«Το Olympic YachtShow αποτελεί την πιο σπουδαία έκθεση για τον ποιοτικό τουρισμό και ταυτόχρονα είναι το σημείο αναφοράς για την ελληνική επιχειρηματική σκηνή του yachting. Εργαζόμαστε πυρετωδώς για την προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή. Η αρχή είναι ήμισυ του παντός. Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός θεσμού βάσει του οποίου θα χτίσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη έκθεση στη ΝΑ Ευρώπη», δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, Director της ΟΝDECK Events, και εμπνευστής του YachtShow.

Έως σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί οι παρουσίες 95 νέων μοντέλων σκαφών, τα οποία αποτελούν ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αγορά. Ανάμεσα σε αυτά, σε πρεμιέρα, θα βρίσκονται σκάφη και από ελληνικά ναυπηγεία. Το OlympicYachtShow καλύπτει το κεντρικό τμήμα της Olympic Marine και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν τα σκάφη στο φυσικό τους περιβάλλον να ενημερωθούν από τους επαγγελματίες του κλάδου. Η JaguarLandRover, η βρετανική κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανίαθα έχει ξεχωριστή θέση και θα διαθέσει για testdrive τα πιο exclusive μοντέλα της σε μια από τις πιο μαγευτικές διαδρομές του κόσμου προς το Σούνιο. Η Jaguar Land Rover είναιοPlatinum & Title Sponsor του Olympic Yacht Show 2021.

Στην κορυφαία έκθεση του yachting το «παρών» θα δώσει και το Λιμενικό Σώμα.To 2020, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή συμπλήρωσαν 100+1 χρόνια προσφοράς στην Ελλάδα και, γενικότερα, στην ελληνική ναυτιλία. Με αφορμή αυτή την επέτειο, μέσα από το OlympicYachtShow, θα αναδειχθεί ο ρόλος και η συνεισφορά τους.

H OlympicMarine συγκαταλέγεται στις κορυφαίες και στις πιο άρτια οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου. Το OlympicYachtShow διοργανώνεται από την ONDECK Events, σε συνεργασία με την OlympicMarineSA. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του δήμου Λαυρεωτικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή