Η νέα ψηφιακή πύλη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι live

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Η νέα ψηφιακή πύλη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού είναι live

Ανακοίνωση Δήμου Αγιών Αναργύρων – Καματερού:

“«Ζωντανά» πλέον η νέα ψηφιακή πύλη για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Στη συνολική προσπάθεια ψηφιοποίησης των υπηρεσιών που ξεκίνησε με το νέο website του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, εντάσσεται η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της Διεύθυνσης Πολιτισμού Αθλητισμού, η οποία επανασχεδιάστηκε από το μηδέν με σκοπό να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο εγγραφής στα τμήματα του Δήμου.

Η νέα σχεδίαση εστιάζει στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας χρήστη με γρήγορα και απλά βήματα, ψηφιακές ευκολίες για την παρακολούθηση των συνδρομών καθώς και την ένταξη των οικογενειακών μελών κάτω από ένα ενιαίο προφίλ, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει και οικονομική διασύνδεση για online εξόφληση.

Με τη νέα πλατφόρμα, ενισχύθηκαν επίσης οι ψηφιακές δυνατότητες της υπηρεσίας ώστε να εξυπηρετούνται ταχύτερα και πληρέστερα οι δημότες με λίγα μόνο κλικ, διευκολύνοντας τον οργανισμό να έχει πληρέστερη εικόνα σχετικά με τη διαθεσιμότητα των τμημάτων καθώς και τις ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών.

Με το νέο βήμα αυτό προχωράμε ταχύτερα, κάνουμε τις υπηρεσίες πιο φιλικές στον πολίτη μέσα από τα νέα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία.
Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε με λίγα μόνο κλικ στο https://culture.agan-kam.gr”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή