Η πρώτη επίσκεψη του Υπ. Προστασίας του Πολίτη ,Τάκη Θεοδωρικάκου στον Δήμο Ασπροπύργου

Δήμος Ασπροπύργου
Η πρώτη επίσκεψη του Υπ. Προστασίας του Πολίτη ,Τάκη Θεοδωρικάκου στον Δήμο Ασπροπύργου

Ανακοίνωση Δήμου Ασπροπύργου :

Ο νέος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά την πρόσφατη απόφαση του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νικόλαο Μελετίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης.
Στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, παρευρισκομένων του Προέδρου του Δ.Σ. και όλων των Αντιδημάρχων, ο κ. Υπουργός ανέπτυξε τον κεντρικό στόχο της διοικήσεως του, δηλαδή την ασφάλεια όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις, καθώς και τη προστασία της ζωής και της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Αναφέρθηκε επίσης, εκτεταμένα στην αξία της Ελληνικής Αστυνομίας, και των στελεχών της, ως Εγγυητή της Δημόσιας Ασφάλειας και του Νομικού Συστήματος της Χώρας.
Το μήνυμα του κ. Υπουργού, «Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού», καλωσόρισε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, ο οποίος και συνεχάρη τον Υπουργό για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του. Κατόπιν αναφέρθηκε αναλυτικά στα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα τα ιδιαίτερα προβλήματα ασφαλείας και προστασίας του πολίτη στη χωροταξική του αρμοδιότητα. Υπουργός και Δήμαρχος, συμφώνησαν για την από κοινού συνεργασία στον τομέα της ασφάλειας, της έννομης τάξης, της ανάπτυξης κοινωνικών υπηρεσιών και κάθε κυβερνητικής πρωτοβουλίας προς την κατεύθυνση αυτή.
Στην επίσκεψη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, παρόντες ήταν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. , Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο Ταξίαρχος Δυτικής Αττικής κ. Βασίλειος Κωστούλας, ο Διευθυντής Ασφαλείας Δυτικής Αττικής κ. Σπυρίδων Δόσχορης, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου, Αστυνόμος Β’ κ. Άγγελος Καράκος, και ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου, Αστυνόμος Β’ κ. Γεώργιος Μπέλλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή