Xρ. Σπίρτζης: Συνεχίζουμε τη στρατηγική υπομονή μέχρι να φύγει η ΝΔ από τη διακυβέρνηση της χώρας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Xρ. Σπίρτζης: Συνεχίζουμε τη στρατηγική υπομονή μέχρι να φύγει η ΝΔ από τη διακυβέρνηση της χώρας

Xρ. Σπίρτζης: Συνεχίζουμε τη στρατηγική υπομονή μέχρι να φύγει η ΝΔ από τη διακυβέρνηση της χώρας – Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και θα είναι και πολύ σύντομη

“Την πεποίθησή του ότι ο χρόνος έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη εξέφρασε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Χρήστος Σπίρτζης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συζήτηση για την ΠΝΠ που αφορά τις πυρκαγιές ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημείωσε χαρακτηριστικά πως: “συνεχίζουμε κι εμείς τη στρατηγική υπομονή, μέχρι να αποχωρήσετε από την διακυβέρνηση της χώρας. Μην πείτε τίποτα στους πολίτες για τα λάθη σας, μην πείτε τίποτα στους πολίτες που έχουν πληγεί, σε όσους ζητούσαν ένα πυροσβεστικό όχημα, μην πείτε στους δημάρχους και τους περιφερειάρχες που ζητούσαν ένα εναέριο μέσο. Πάρτε τηλέφωνο δημάρχους, περιφερειάρχες, κανάλια, για να κρύψετε τι πραγματικά έγινε, τα 1.500.000 καμένα στρέμματα, την πανδημία, τους 40.000 νέους που αφήσατε έξω από τα πανεπιστήμια, την ανάπτυξη που έγινε ύφεση, την ανεργία, τα κλειστά μαγαζιά. Στρατηγική υπομονή κάνουμε, θα φύγετε, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και θα είναι και πολύ σύντομη“.”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή