Ενωση Γονέων Γαλατσίου: Συγκέντρωση ειδών για τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών

Ενωση Γονέων Γαλατσίου κάλεσμα προς τους κατοίκους του Γαλατσίου για την συγκέντρωση ειδών, που θα ενισχύσουν τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών.:

“Ζήσαμε δυστυχώς και φέτος τις πυρκαγιές στην Αττική, Εύβοια, Ηλεία και αλλού. Είδαμε να καίγονται χιλιάδες στρέμματα δάσους και αντιμετωπίζουμε μία ακόμη περιβαλλοντική καταστροφή. Ταυτόχρονα χάθηκαν στην φωτιά σπίτια και περιουσίες των κατοίκων στις περιοχές αυτές. H Κυβέρνηση, όπως έκαναν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ρίχνει το φταίξιμο στην κλιματική αλλαγή, αν και είναι υπεύθυνη για την συνεχή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση των υπηρεσιών πυροπροστασίας (πυροσβεστική και δασική υπηρεσία).
Και μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση φάνηκε ότι μόνο ο λαός μπορεί να βοηθήσει και να σώσει το λαό!
Γι αυτό το λόγο εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας παίρνουμε την πρωτοβουλία να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους, που έχουν πληγεί, και να τους βοηθήσουμε να βρουν την δύναμη να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.
Διεκδικούμε επίσης να λάβουν αποζημιώσεις για τις καταστροφές, που έχουν υποστεί, αλλά και να αποκατασταθεί το φυσικό περιβάλλον, ώστε να μπορούν σύντομα να ζουν και να δουλεύουν και πάλι στον τόπο τους.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής να μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους. Συγκεκριμένα υπάρχει ανάγκη για :
Τυποποιημένη ξηρά τροφή (όπως φρυγανιές, κράκερς, μπάρες δημητριακών, κρουασάν, μπισκότα, ρύζι, μακαρόνια, κονσέρβες), γάλα μακράς διαρκείας, παιδικές τροφές, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, νερά, είδη προσωπικής υγιεινής (π.χ. χαρτιά υγείας, οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες, σερβιέτες, πάνες μιας χρήσης) κλπ.
Η συλλογή των ειδών αυτών θα πραγματοποιείται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Γαλατσίου (Αρτέμιδος 8) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.), έως 17 Σεπτέμβρη.

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΓΕ)”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή