Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα των Ελλήνων Αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα αποτελέσματα μέχρι τώρα των Ελλήνων Αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Πάνος Τριανταφύλλου στην ξιφασκία που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Β’ κατηγορία.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης τον ακολούθησε καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό των 100μ. στην κολύμβηση.

Ο Νίκος Παπαγγελής έκανε εξαιρετική εμφάνιση κατακτώντας την 6η θέση στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης των τριών χιλιομέτρων στην ποδηλασία πίστας. Στην πρώτη του συμμετοχή σε Παραολυμπιακούς αγώνες, αγωνιζόμενος στην κατηγορία C2 σημείωσε στα προκριματικά τον 6ο ταχύτερο χρόνο με 3:47:605, επίδοση που αποτελεί νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

Ένα χάλκινο μετάλλιο από τον Δημήτρη Μπακοχρήστο .Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έφερε το τρίτο μετάλλιο στη χώρα μας, καθώς κατέκτησε το χάλκινο στην κατηγορία -54 κιλά στην άρση βαρών Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην τρίτη θέση σηκώνοντας 165 κιλά.

Όγδοη η Ευθυμία Γκουλή στα 100μ πρόσθιο

Την όγδοη θέση κατέλαβε στο τελικό των 100μ. πρόσθιο SB8 η Ευθυμία Γκουλή. Νικήτρια στον αγώνα ήταν η Ιρλανδέζα ΚΕΑΝΕ Ellen, με δεύτερη την PASCOE Sophie και τρίτη την RAZETDINOVA Adelina.

Στην ενδέκατη θέση η ελληνική ομάδα 4χ50 ελεύθερο στη κολύμβηση

Την έβδομη θέση κατέλαβε στη δεύτερη προκριματική σειρά των 4×50 ελεύθερο – 20 points η ελληνική ομάδα (Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Αντώνης Τσαπατάκης, Κωνσταντίνος Καραούζας, Μαρία Τσάκωνα) με χρόνο 3:03.25. Στο σύνολο βρέθηκε στην 11η θέση και δεν πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.

Δωδέκατος ο Γεράσιμος Λιγνός στα 100μ ύπτιο S13

Ο Γεράσιμος Λιγνός κατέλαβε την έκτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 100 μέτρων ύπτιο S13 με χρόνο 1:06.76. Στο σύνολο ο Έλληνας αθλητής ήταν 12ος και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

Δωδέκατη θέση για τον Παναγιώτη Χριστάκη στα 200μ μικτής

Ο Παναγιώτης Χριστάκης τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην πρώτη προκριματική σειρά των 200 μέτρων μικτής στην κολύμβηση με χρόνο 2:56.75. Ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε τη 12η θέση στο σύνολο και έμεινε εκτός τελικού.

Πηγές

www.ertnews.gr
Πήγαινε στην κορυφή