Πράσινη Αριστερά : Ανοχύρωτοι πολίτες – Ανοργάνωτο κράτος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πράσινη Αριστερά : Ανοχύρωτοι πολίτες – Ανοργάνωτο κράτος

Ανακοίνωση ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ :

“Οι ευθύνες εκατέρωθεν είναι τεράστιες.
Ο ανύπαρκτος συντονισμός, η ανοργανωσιά, τα ψέματα για τις υποδομές, οι εκατέρωθεν κατηγορίες (στην Βουλή και εκτός Βουλής), έχουν το ίδιο αποτέλεσμα εδώ και 25 χρόνια.
Να πεθαίνουν ακόμη άνθρωποι, να καταστρέφεται με γοργούς ρυθμού το περιβάλλον, να αφανίζονται σε λίγες ημέρες χιλιάδες ζώα.
Έχουν καταφέρει να εμπεδώσουν το αίσθημα της μη προστασίας από φυσικές και οικονομικές καταστροφές.
Χρησιμοποιώντας φτηνές δικαιολογίες, ανόητα επιχειρήματα, κομματικές κραυγές και τσιτάτα, υποβαθμίζουν συνειδητά το επίπεδο και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας.

Ανοχύρωτοι πολίτες.
Ανοργάνωτο κράτος.

Η κυκλική οικονομία, οι πράσινες πολιτικές ενσωμάτωσης σε αυτή, η αναδιοργάνωση του κράτους, η συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις, είναι τα ελάχιστα που πρέπει να συμβούν ώστε η χώρα να προχωρήσει σε διαφορετικό επίπεδο.

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι αδύνατο να μπορέσουν να κάνουν κάτι περισσότερο από το να μαλώνουν και να αυτο-χειροκροτούνται.

Είναι αναγκαίες κοινωνικές συμμαχίες και πολιτικές συνεργασίες που θα έχουν στόχο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Είναι αναγκαία μία διευρυμένη πολιτική συνεργασία, που θα δημιουργήσει έναν Αριστερό και Πράσινο πόλο και θα υλοποιήσει πολιτικές που αξιολογούν τον πολίτη και το περιβάλλον ως κορυφή της πυραμίδας της ζωής και της οικονομίας και όχι ως την βάση της.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ έχει καταθέσει τις προτάσεις της και κινείται μεθοδικά και έντονα προς την κατεύθυνση αυτή: https://www.prasini-aristera.gr/koinoniki-poilitiki…/”

Πήγαινε στην κορυφή