Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τους εισακτέους στα Πανεπιστήμια

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου για τους εισακτέους στα Πανεπιστήμια

«Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας και θα ήθελα να συγχαρώ τις μαθήτριες και τους μαθητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.»

Και ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, στο μήνυμά του συνεχίζει:

«Συγχαρητήρια εξίσου στους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των επιτυχόντων, που στήριξαν τις προσπάθειες των παιδιών.
Αν μετά από 47 χρόνια πορείας με ρωτούσαν πιο είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει , αναμφισβήτητα θα έλεγα η διαδικασία των Πανελληνίων ! Δεν θα ξεχάσω το άγχος, το στομάχι που είχε δεθεί κόμπος, την ταχυκαρδία, τις ιδρωμένες παλάμες ! Πόσο μάλλον λοιπόν που οι φετινές εξετάσεις, όπως και οι περσινές άλλωστε, είχαν πολλές αντιξοότητες καθώς όλοι οι μαθητές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ταυτόχρονα την αβεβαιότητα του COVID 19 και τις δυσκολίες της τηλεκπαίδευσης.
Εύχομαι απο καρδιάς καλή σταδιοδρομία στα νέα μονοπάτια της ζωής σας που ανοίξατε με τους κόπους σας, σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο!
Στους μαθητές εκείνους, που δεν πέτυχαν στις φετινές εξετάσεις, θέλω να πω το εξής: Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες και προκλήσεις, γι’ αυτό να έχετε αισιοδοξία και πίστη στα όνειρά σας, δύναμη και υπομονή για την επόμενη προσπάθεια.
Καλή τύχη σε όλους!»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή