«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN

ΕΛΛΑΔΑ
«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN

«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ», η νέα καθημερινή δραματική σειρά του OPEN:

“Τα γυρίσματα της νέας καθημερινής, ερωτικής, δραματικής σειράς μυστηρίου του OPEN,«Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ», έχουν ήδη ξεκινήσει και η συγκλονιστική ιστορία δύο ανυποψίαστων νεαρών κοριτσιών,που βρίσκονται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, έρχεται και θα καθηλώσει.

Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως. Πάθη, έρωτες,αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί. Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση- ανάκριση της νεαρής Έλλης. Η Έλλη και η Κάτια φοιτήτριες και οι δύο, αλλά και ξαδέλφες, κάνουν με την παρέα τους μια εκδρομή στην Ρόδο για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο πανεπιστήμιο. Εκεί άθελά τους προκαλούν ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού και τον θάνατο μιας κοπέλας. Με απαίτηση της Κάτιας που οδηγούσε,εγκαταλείπουν τα θύματα νομίζοντας πως είναι νεκρά.Όλα όσα θα ακολουθήσουν σε ένα καταιγιστικόντόμινο αποκαλύψεων, θα κλονίσουν και θα αλλάξουν τις ζωέςτων κοριτσιών και των οικογενειών τους για πάντα.

Στην «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» πρωταγωνιστούν ο Ορέστης Τζιόβας, η ΥρώΛούπη , ο ΓιωργήςΤσαμπουράκης,η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η Μαρία Μιχαήλ, η Αθηνά Ροδίτου, η Ελένη Σακκά, η Μαρίλια Χαριδήμου,ο Κωνσταντίνος Ελματζιόγλου, ο Παύλος Πιέρρος, ο Αλέξανδρος Παρίσσης, η Σοφία Καλλή, , η Ελισάβετ Γιαννακού, η Δήμητρα Δημητριάδου, ο Πάνος Μακρής, η Νιόβη Χαραλάμπους, η Μέλανη Στέλιου, η Νάγια Τ. Καρακώστα,ο ΔημήτρηςΓκουτζαμάνης,ο Πέτρος Ζάμπακας, ο Ανδρέας Ορφανίδης και η Χαριτίνη Ηλιάδου.

Ιδέα – Ιστορίες: J.B. Papalexis- Άννα Αδριανού
Επιμέλεια διαλόγων: Άννα Αδριανού
Σενάριο: J.B. Papalexis-ΑμάνταΣοφιανοπούλου- Αντρέας Ορφανίδης- Δανάη Φίλιππα
Παραγωγή: ABCProduction
Σκηνοθεσία: Στάμος Τσάμης, Πάρης Προκοπίου

Καθηλωτική, γεμάτη μυστήριο, δράση και αναπάντεχες ανατροπές «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN. ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή