Συνάντηση Γιώργου Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Συνάντηση Γιώργου Πατούλη με τον Δήμαρχο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρο

Τα υπό εξέλιξη έργα της Περιφέρειας Αττικής για την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, το γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και γενικότερα στον Δήμο Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας, στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με το Δήμαρχο της πόλης Γ. Βούρο

Γ. Πατούλης: «Προχωράμε τα έργα με γρήγορους ρυθμούς και συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας με έμφαση στην ανάπτυξη κοινωνικών και αθλητικών δομών»
Η πορεία των εργασιών υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και προτάσεις για την ενίσχυση των κοινωνικών και αθλητικών δομών του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας -Ν. Χαλκηδόνας συζητήθηκαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο.
Σε ό,τι αφορά τα έργα της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας καθώς και της κατασκευής τμήματος γηπέδου της ΑΕΚ τα οποία χρηματοδοτούνται και υλοποιούνται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας επισημάνθηκε πως προχωρούν ομαλά με γρήγορους ρυθμούς, με τον κ. Πατούλη να υπογραμμίζει πως η Περιφέρεια Αττικής παραμένει συνεπής στη δέσμευση της ότι αυτά τα εμβληματικά έργα θα γίνουν πραγματικότητα, σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έχουν οριστεί.
Παράλληλα κατά τη συνάντηση υπογραμμίστηκε η σημασία να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας αλλά και ΚΑΠΗ στο Δήμο, ενώ ο κ. Βούρος επισήμανε και την ανάγκη συντήρησης και αναβάθμισης αθλητικών χώρων, αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων, με την προϋπόθεση ωστόσο να προηγηθεί η διευθέτηση διάφορων θεμάτων νομικής φύσεως, από πλευράς του Δήμου.
Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του διαμήνυσε στον Δήμαρχο πως η Περιφέρεια έχει ως προτεραιότητα την ανάπτυξη υγειονομικών και κοινωνικών δομών στην Αττική και σ΄αυτό το πλαίσιο επιβεβαίωσε τη διάθεση στήριξης ώστε να δρομολογηθούν σχετικά έργα. Παράλληλα εμφανίστηκε θετικός ως προς τη στήριξη για την αναβάθμιση αθλητικών χώρων.
Σε δηλώσεις του τόνισε:
«Με τον κ. Βούρο είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Κοινός μας στόχος είναι να προχωρούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στην υλοποίηση εμβληματικών έργων όπως είναι τα έργα υπογειοποίησης και το γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και άλλων έργων και υποδομών με κοινωνικό πρόσημο, προς όφελος των πολιτών. Θα συνεχίσουμε τη στενή συνεργασία μας, όπως και με όλους τους Δήμους της Αττικής».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή