Γιώργος Μαρκόπουλος : Σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας κολοσσιαίας προσπάθειας – Eνωμένοι μπορούμε καλύτερα

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Γιώργος Μαρκόπουλος : Σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας κολοσσιαίας προσπάθειας – Eνωμένοι μπορούμε καλύτερα

Η ανακοίνωση του Γιώργου Μαρκόπουλου Δημάρχου Γαλατσίου για την φιλοξενία των πυρόπληκτων ζώων στο Facebook :

“Σήμερα σηματοδοτείται το τέλος μιας κολοσσιαίας προσπάθειας Δημοσίων Υπηρεσιών, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και εθελοντών που απέδειξαν ότι ενωμένοι μπορούμε καλύτερα!
Μας παραδόθηκε από το Dog’s Voice ο χώρος του παλιού λατομείου «ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ» ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Δήμο μας και από τις 6 έως τις 19 Αυγούστου φιλοξένησε 272 πυρόπληκτα ζώα εκ των οποίων τα 103 επανενωθηκαν με τους ιδιοκτήτες τους, τα 86 υιοθετήθηκαν, τα 82 φιλοξενούνται ενώ 6 νοσηλεύονται ακόμα.
Περισσότεροι από 2.300 άνθρωποι εμφανίστηκαν στο «ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ» για να προσφέρουν είτε είδη ανάγκης είτε το χρόνο τους ως εθελοντές .Εθελοντές που άφησαν δουλειές, άδειες, διακοπές και προσωπική ζωή για να προσφέρουν σαν μια «γροθιά» τον καλύτερο εαυτό τους ! Τους ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά!
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης δημόσια (αν και τα έχουμε πει τόσο δια ζώσης όσο και τηλεφωνικά όλο αυτό το διάστημα) τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης , κ. Thodoris Livanios, το ΓΕΕΘΑ, την Περιφέρεια Αττικής, την CEO του Dog’s Voice , κα. Elena Dede , την κα. Σταματίνα Σταματάκου , τον κ. Βέτσο από την TOI TOI HELLAS Α.Ε. για τη δωρεάν διάθεση χημικών τουαλετών, την εταιρία ΠΕΤΚΑ Α.Ε. για την δωρεάν διάθεση γεννήτριας και φυσικά τους συνεργάτες μου διότι χωρίς αυτούς τίποτα από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό.
Και αν κάτι μάθαμε απ’ όλο αυτό είναι πως πρέπει να γινόμαστε η ελπίδα που δεν πιστεύουμε πως υπάρχει!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή