Η Ντρου Μπάριμορ υπερασπίζεται τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς

ΚΟΣΜΟΣ
Η Ντρου Μπάριμορ υπερασπίζεται τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Ντρου Μπάριμορ υπερασπίζεται τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς εν μέσω της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα της για την ιδιότυπη κατάσταση διαχείρισης των οικονομικών υποθέσεων και της ζωής της.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ET η ηθοποιός εξήγησε γιατί «σκόπιμα» έμεινε εκτός των συζητήσεων για την απομάκρυνση του πατέρα της τραγουδίστριας της ποπ από τη διαχείριση της περιουσίας της και το αίτημα #FreeBritney (Ελεθερώστε τη Μπρίτνεϊ), μέχρι τώρα.
«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος στον πυρήνα του θέματος. Αλλά αφού βγήκε μπροστά να μιλήσει … αυτό είναι το κλειδί για την ελευθερία της» ανέφερε η Μπάριμορ. «Αυτό αφορά την ίδια και τη ζωή της και όλοι αξίζουν την ελευθερία να κάνουν λάθη ή μια επιτυχία στη ζωή τους και όλα τα ενδιάμεσα. Αυτό είναι ζωή» τόνισε.
«Έτσι, είτε πρόκειται για εκείνη είτε για οποιονδήποτε άλλο, θέλω οι άνθρωποι να έχουν τις ατομικές τους ελευθερίες, να έχουν την ελευθερία να ζουν τη ζωή τους» πρόσθεσε.
Όπως ανέφερε η Ντρου Μπάριμορ μέχρι τώρα υποστήριζε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς «αθόρυβα».
Η ηθοποιός, τόνισε ότι δεν αισθανόταν ότι ήταν σωστό – ειδικά επειδή δεν τη γνωρίζει προσωπικά – να σχολιάζει την κατάσταση της ποπ τραγουδίστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Νομίζω ότι ένα από τα πράγματα που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να [κάνω] για να δείξει περισσότερο σεβασμο ήταν να μην κάνω αναρτήσεις στο Instagram γι αυτό και αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι τόσο σημαντική υπόθεση» εξήγησε. «Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει και άλλη πλευρά του νομίσματος, ο θόρυβος έπρεπε να γίνει για να αρχίσει κάτι να αλλάζει» συμπλήρωσε.
Η Μπάριμορ, η οποία όπως και η τραγουδίστρια της ποπ, εισήλθε από πολύ μικρή ηλικία στον κόσμο της ψυχαγωγίας, αποκάλυψε τον περασμένο Φεβρουάριο στην εκπομπή «The Howard Stern Show» του SiriusXM ότι κατανοεί απόλυτα την Σπίαρς. «Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μπροστά στον κόσμο. Είναι απλά δύσκολο» είπε τότε η ηθοποιός, η οποία μεταφέρθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο από τη μητέρα της, Τζέιντ Μπάριμορ, σε ηλικία 13 ετών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή