Η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, το Met Gala επιστρέφει

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Η μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, το Met Gala επιστρέφει

Η μεγαλύτερη βραδιά μόδας, το Met Gala που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη, επιστρέφει.
Η εκδήλωση γεμάτη πολυτέλεια, δημιουργία, μόδα, αίγλη, και πολλά φλας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το woman@home στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.
Το Met ball, ή Met gala, είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση, στην οποία συναντώνται εκπρόσωποι της μόδας, του αθλητισμού και των τεχνών για να γιορτάσουν και να στηρίξουν την έκθεση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης. Είναι αντίστοιχη της βραδιάς των Όσκαρ, αλλά στον κόσμο της μόδας.
Το φετινό θέμα Met Gala του 2021 είναι η αμερικάνικη μόδα.
Ο Άντριου Μπόλτον (Andrew Bolton), επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης (MET), δήλωσε στη Vogue : «Πραγματικά πιστεύω ότι η αμερικάνικη μόδα βρίσκεται σε περίοδο αναγέννησης. Νομίζω ότι ιδίως οι νέοι σχεδιαστές, βρίσκονται στην πρωτοπορία των συζητήσεων σχετικά με τη διαφορετικότητα, την ένταξη, τη βιωσιμότητα και τη συνειδητή δημιουργικότητα, πολύ περισσότερο από τους Ευρωπαίους ομολόγους τους, ίσως με εξαίρεση των Άγγλων σχεδιαστών».
Τα ονόματα των καλεσμένων δεν ανακοινώνονται δημόσια και η λίστα έχει πάντα την έγκριση της «σιδηράς κυρίας» της μόδας, Άννα Γουίντουρ. Είχε πει στο παρελθόν ότι ο μόνος καλεσμένος που δεν θα καλούσε ξανά ποτέ, είναι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.
Φέτος λόγω των οδηγιών για την πανδημία, στο κόκκινο χαλί θα παρευρεθούν λιγότεροι προσκεκλημένοι.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)

Πηγές

Φωτο -By Kai Pilger - Own work, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=59597710

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή