Tα πέντε πιο δημοφιλή νυφικά όλων των εποχών

ΜΟΔΑ - ΟΜΟΡΦΙΑ
Tα πέντε πιο δημοφιλή νυφικά όλων των εποχών

Ο γάμος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι το 2018, θεωρείται ένας από τους πιο συζητημένους λαμπερούς της δεκαετίας.
Το νυφικό της Μέγκαν ήταν από τον οίκο Givenchy και σύμφωνα με μια νέα έρευνα, που διεξήχθη στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας «Find Me A Gift» είναι η πιο δημοφιλής δημιουργία για γάμο της δεκαετίας.

Η ιστοσελίδα ερεύνησε τον αριθμό των αναζητήσεων στο διαδίκτυο νυφικών διασημοτήτων και συνέταξε λίστα με τα πέντε πιο δημοφιλή νυφικά όλων των εποχών.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα νυφικά της Μέγκαν και της Κέιτ Μίντλετον καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ. Το νυφικό της Μέγκαν ήταν σχεδιασμένο από την Κλερ Γουέιτ Κέλερ (Clare Waight Keller) του οίκου Givenchy με λαιμόκοψη και μανίκια τριών τετάρτων. Το μήκους πέντε μέτρων πέπλο της είχε κεντημένα τα 50 εθνικά λουλούδια των 53 χωρών της βρετανικής κοινοπολιτείας, μιμούμενη την εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ την ημέρα της στέψης της. Είχε προσθέσει μόνο την παπαρούνα της Καλιφόρνια, θέλοντας να τιμήσει και τη δική της πατρίδα.
Στην δεύτερη θέση είναι το δαντελένιο νυφικό, της Κέιτ Μίντλετον με ουρά των δύο μέτρων, διά χειρός Sarah Burton, του οίκου Αλεξάντερ ΜακΚουίν. Αποτέλεσε σημείο αναφοράς στη μόδα των νυφικών, επηρεάζοντας σημαντικά το στιλ των επόμενων ετών.
Το μοντέλο Χέιλι Μπίμπερ (Hailey Bieber) φόρεσε το τρίτο πιο δημοφιλές νυφικό, σχεδιασμένο από τον Αμερικανό σχεδιαστή Virgil Abloh, δημιουργία του οίκου Off-White. Για το μοναδικό νυφικό η Χέιλι ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. «Σας ευχαριστώ που ζωντανεύσατε το όραμά μου και δημιουργήσατε το φόρεμα των ονείρων μου. Εσείς και η ομάδα σας @off____white είστε απίστευτοι και θα είμαι για πάντα ευγνώμων που φόρεσα την όμορφη δημιουργία σας , έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.
Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της για την Αριάνα Γκράντε ήταν, όταν αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον 25χρονο αγαπημένο της, Ντάλτον Γκόμεζ, κρυφά στην πολυτελή της έπαυλη στο Μοντεσίτο των ΗΠΑ. Η Γκράντε έλαμπε μέσα στο custom made νυφικό της από τον οίκο Βέρα Γουάνγκ.
Η τραγουδίστρια Έλι Γκούλντινγκ ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Κασπάρ Τζόπλινγκ έμπορο έργων τέχνης, το 2019, σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή με λαμπερούς, ακόμα και γαλαζοαίματους καλεσμένους. Το νυφικό της -το πέμπτο δημοφιλές-, ήταν μία δημιουργία του οίκου Chloé σχεδιασμένο από τη Νατάσα Ράμσεϊ-Λέβι αποκλειστικά για τη νύφη. Μακριά μανίκια και διακοσμητικές πέρλες στόλισαν το φόρεμα και στο μακρύ πέπλο ήταν κεντημένα τα αρχικά του ζευγαριού. Όπως έγραψαν τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης χρειάστηκαν 640 ώρες συνολικής εργασίας για να είναι έτοιμο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ -ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ)

Πηγές

φωτογραφια αρχειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή