Κατ’ οίκον εμβολιασμοί σε Ελευσίνα και Μαγούλα

ΥΓΕΙΑ
Κατ’ οίκον εμβολιασμοί σε Ελευσίνα και Μαγούλα

Κατ’ οίκον εμβολιασμοί σε Ελευσίνα και Μαγούλα: κινητή μονάδα από το Κέντρο Υγείας Ελευσίνας και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου. :
Κατ’ οίκον εμβολιασμοί με κινητή μονάδα πραγματοποιούνται στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα, με τη συνεργασία του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας και τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.
Η κινητή μονάδα έχει ριχθεί στη μάχη εναντίον της πανδημίας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμπολίτες που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα.
Ο εμβολιασμός, γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson. Η κινητή μονάδα στελεχώνεται με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ελευσίνας, με τη συνδρομή του Προγράμματος του «Βοήθεια στο Σπίτι», ενώ παραχωρείται επίσης επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό.
Μάλιστα και κατά περίπτωση, όταν ο εμβολιασμός αφορά σε ωφελούμενο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», στο κλιμάκιο μετέχει στέλεχος της ομάδας δράσης του εν λόγω προγράμματος κοινωνικής προστασίας.
Διαδικασία και δικαιολογητικά:
Όσοι πολίτες επιθυμούν τον κατ’ οίκον εμβολιασμό τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τους θεράποντες ιατρούς τους, προκειμένου να προβούν στην υποβολή του σχετικού αιτήματος εμβολιασμού και στον προγραμματισμό του ραντεβού τους.
Για τον σκοπό αυτό απαιτούνται: ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου, ΑΜΚΑ, διεύθυνση κατοικίας, καθώς και τηλέφωνο επικοινωνίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή