Ο Δήμος Γαλατσίου φιλοξενεί ζώα από τις πυρόπληκτες περιοχές

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Ο Δήμος Γαλατσίου φιλοξενεί ζώα από τις πυρόπληκτες περιοχές

Ο Δήμος Γαλατσίου δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην ανάγκη βοήθειας που προκάλεσαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, για το λόγο αυτό παραχωρεί το παλιό λατομείο ΛΑΤΟ για την φιλοξενία, την περίθαλψη και την φροντίδα των πυρόπληκτων ζώων (σκύλων και γατών) από τις πληγείσες περιοχές.

Ο μηχανισμός του Δήμου Γαλατσίου κινητοποιήθηκε άμεσα και σε συνεργασία με την κυβέρνηση εκπροσωπούμενη από τον κ. Θοδωρή Λιβάνιο, το ΓΕΕΘΑ, την Περιφέρεια Αττικής, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Dogs’ Voice και με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών κτηνιάτρων και εκπαιδευτών, δημιουργήθηκαν προσωρινές δομές φιλοξενίας μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν τα ζώα με ασφάλεια στα καταφύγια τους, να βρουν τις παλιές τους οικογένειες ή γιατί όχι και καινούργιες.

Όσοι μπορούν να προσφέρουν μπολ για νερό, φαγητό, περιλαίμια, οδηγούς, σαμαράκια (κυρίως για μεγάλα σκυλιά), κλουβιά και μπουκάλια νερού μπορούν να τα φέρουν στο παλιό λατομείο ΛΑΤΟ από σήμερα Σάββατο 7 Αυγούστου, από τις 08:00 το πρωί.

«Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες και ακραίες καταστάσεις, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε ! Σας ευχαριστώ όλους προσωπικά γιατί την άμεση στήριξη σας» ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή