Kατεδαφίστηκε το κτίριο της «Στρούγκας» – Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Δήμος Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδόνος
Kατεδαφίστηκε το κτίριο της «Στρούγκας» – Σε τροχιά υλοποίησης η κατασκευή νέου ΚΑΠΗ στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ξεκίνησε την Δευτέρα 2 Αυγούστου με την τοποθέτηση της προστατευτικής περίφραξης και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 5 Αυγούστου η κατεδάφιση του ακινήτου επί της Λ. Δεκελείας 116 & Επταλόφου (Στρούγκα).

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση μίας ακόμη βασικής δέσμευσης της Δημοτικής Αρχής για την ανέγερση νέου ΚΑΠΗ στην “καρδιά” της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω την τεχνική υπηρεσία και τεχνικό συνεργείο του Δήμου μας, καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν, ξεκινώντας από τον πρώτο αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κανταρέλη, φυσικά τον σημερινό Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σωτήρη Κοσκολέτο που έτρεξε με επιμονή και μεθοδικότητα τις καθοριστικές διαδικασίες, έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να οδηγηθούμε στην κατεδάφιση του συγκεκριμένου κτιρίου που βρίσκεται επί των οδών Λ. Δεκελείας & Επταλόφου.
Σήμερα μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαστε ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση της εξαιρετικής ιδέας του π. δημάρχου της πόλης μας Ν. Αδαμόπουλου, πιο κοντά στην κατασκευή ενός νέου σύγχρονου ΚΑΠΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήταν κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και φυσικά δεν μείναμε στα λόγια. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Ήδη στις συναντήσεις μας με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή το ζήτημα της χρηματοδότησης αυτού του σημαντικού έργου για την πόλη, ώστε το συντομότερο δυνατό να καταστεί εφικτό να γίνει απτή πραγματικότητα. Παρά τις δυσκολίες που ανακύπτουν η δουλειά μας σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας του Δήμου συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και είμαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια αυτής της πορείας που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, θα επιτευχθούν πολλά από εκείνα που αναμένουν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή