Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λ. Δημοκρατίας στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού
Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λ. Δημοκρατίας στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Η Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στη Λ. Δημοκρατίας στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Γ. Πατούλης: «Βασική μας προτεραιότητα, η ασφάλεια των πολιτών. Τα έργα βελτίωσης οδοστρώματος συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας»

Στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδών περιφερειακών ενοτήτων Κεντρικού, Νότιου, Δυτικού και Βόρειου Τομέα Αθηνών», το οποίο εκτελείται από την Περιφέρεια Αττικής, πραγματοποιείται συντήρηση της Λεωφόρου Δημοκρατίας, από τις Τρείς Γέφυρες μέχρι την Πλατεία Αγίων Αναργύρων του δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερού.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν εργασίες προσαρμογής της στάθμης των καπακιών των φρεατίων στο νέο οδόστρωμα και θα κατασκευαστεί νέα διαγράμμιση επί της οδού. Αντίστοιχες εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας από την οδό Ευβοίας μέχρι την οδό Κωστή Παλαμά.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει ότι «για την Περιφέρεια Αττικής αποτελεί βασική προτεραιότητα η ασφάλεια των πολιτών». Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζει ότι για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών υλοποιούνται συνεχώς έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Αττικής.

«Με συγκεκριμένα έργα έχουμε συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση του οδικού δικτύου. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλει και στην αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή