Κλιματιζόμενη αίθουσα στο Δημαρχείο Γαλατσίου εν όψει του επερχόμενου καύσωνα

Ανοιχτή από αύριο 27 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου, εν όψει του επερχόμενου καύσωνα, η κλιματιζόμενη αίθουσα «Θάνος Κωτσόπουλος» στο ισόγειο του Δημαρχείου:

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει τους πολίτες ότι, σύμφωνα με το α.α. 8/26-07-2021 Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ και με το A.Π. 90117/26-07-2021 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας, από αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 έως και την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021, προβλέπονται ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες για την Αττική.

Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.

Συνεπώς κατά τις ημέρες αυτές, για την προστασία των πολιτών και τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, θα λειτουργεί η κλιματιζόμενη αίθουσα «ΘΑΝΟΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ», στο ισόγειο του Δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους), τις ακόλουθες ώρες:

από 27 Ιουλίου 2021 έως 3 Αυγούστου 2021: Από τις 08:00πμ έως τις 21:00μμ

Παρακαλούνται οι πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ και να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr) και στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή