Τα αποτελέσματα των Ελλήνων Αθλητών στο Τόκιο έως τώρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα αποτελέσματα των Ελλήνων Αθλητών στο Τόκιο έως τώρα

Τα εώς τώρα αποτελέσματα των Ελλήνων Αθλητών στο Τοκιο :

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πρώτος στη βαθμολογία με 15,333 βαθμούς πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος.Ο τελικός θα γίνει την Δευτέρα στις 2 Αυγούστου στις 11:00 το πρωί.

Η Εθνική ομάδα ανδρών υδατοσφαίρισης, επικράτησε με 10-9 εκείνης της Ουγγαρίας για τον πρώτο όμιλο του προκαταρκτικού γύρου.Επόμενο της παιχνίδι, αυτό στις 27/07 κόντρα στην Ιταλία (09:30).

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ στον πρώτο γύρο γυναικών στο τένις, και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

Η Άννα Ντουντουνάκη πέρασε στα ημιτελικά των 100 μ πεταλούδα, με την 13η στα προημιτελικά με επίδοση 57.75. Τερμάτισε όμως στην πέμπτη θέση και δεν πέρασε από τον δεύτερο ημιτελικό.

Ο Παναγιώτης Γκιώνης πέρασε στον τρίτο γύρο ανδρών στο τουρνουά πινγκ πονγκ με 4-1 έναντι του Αιγύπτιου Αχμέντ Σαλέχ

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Μαρία Κυρίδου θα έχουν δεύτερη ευκαιρία την Κυριακή (25/7) για να προκριθούν στον επόμενο γύρο στον δίκωπο γυναικών στην κωπηλασία. Οι Ελληνίδες αθλήτριες στον προκριματικό πήραν την 5η θέση

Ο Απόστολος Παπαστάμος δεν τα κατάφερε στα 400μ μικτής ατομικής στη κολύμβηση καθώς κατετάγη 7ος στη σειρά του.

Ο Πολυχρόνης Τζορτζάκης την 63η θέση στη ποδηλασία δρόμου σε σύνολο 85 αθλητών που τερμάτισαν από τους 183 που έλαβαν μέρος.

Ενώ η Άννα Κορακάκη κατέκτησε την έκτη θέση στη σκοποβολή με αεροβόλο πιστόλι 10μ. και έμεινε εκτός βάθρου.

Πηγές

www.ertnews.gr www.ertnews.gr
Πήγαινε στην κορυφή