#visitEleusis : Καμπάνια τουριστικής προβολής της Ελευσίνας και της Μαγούλας

Δήμος Ελευσίνας
#visitEleusis : Καμπάνια τουριστικής προβολής της Ελευσίνας και της Μαγούλας

Καμπάνια τουριστικής προβολής της Ελευσίνας και της Μαγούλας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από τον Δήμο Ελευσίνας :

#visitEleusis

Αργύρης Οικονόμου: «Για πρώτη φορά ο Δήμος μας προχωρά σε καμπάνια διαδικτυακής τουριστικής προβολής και ενημέρωσης»

“Μία ελπιδοφόρα καμπάνια και απόλυτα ταυτισμένη με τις σύγχρονες τάσεις στο τουριστικό μάρκετινγκ, εγκαινίασε ο Δήμος Ελευσίνας για την προβολή της Ελευσίνας και της Μαγούλας.
Έτσι, στα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα, στο Facebook και το Instagram, χρησιμοποιώντας το #visitEleusis, θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό πολλές και χρηστικές πληροφορίες σ’ ένα ευρύ φάσμα. Από τις πολιτιστικές δραστηριότητες, τον αρχαιολογικό πλούτο, μέχρι τις γειτονιές και τους ανθρώπους τους, όλα θα είναι διαθέσιμα στις σελίδες #visitEleusis στο Facebook και το Instagram.
Πρόκειται για μια καμπάνια, που υλοποιείται για πρώτη φορά από τον Δήμο Ελευσίνας, με σαφή προσανατολισμό στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της πόλης και στόχο την αύξηση της δημοφιλίας και της επισκεψιμότητάς της.
Την ίδια ώρα, είναι μια καμπάνια που περνάει μέσα από τα χέρια όλων των δημοτών, αφού όποιος χρησιμοποιεί στις αναρτήσεις του το #visitEleusis γίνεται πομπός πληροφορίας.

Η δήλωση του Δημάρχου, Αργύρη Οικονόμου:
«Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και των social media. Νέοι αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, περνούμε πάρα πολλές ώρες στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης ανταλλάσσοντας πληροφορίες, γνώμες, ιδέες. Σ’ αυτή την πραγματικότητα, μια πόλη που σέβεται τον εαυτό, την ιστορία αλλά και το μέλλον της πρέπει να έχει δυναμική παρουσία. Η Ελευσίνα και η Μαγούλα τα έχουν αυτά και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο προχωρήσαμε σ’ αυτή την καμπάνια προβολής και εξωστρέφειας.
Είναι βέβαιος, ότι η απήχηση των δημοσιεύσεων θα αυξήσει τη δημοφιλία της Ελευσίνας σε αγορές στόχους και την αναγνωρισιμότητα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.
Καλή αρχή #visitEleusis».
Η δήλωση του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Δημήτρη Παπαγιάνναρου:
«Κάνουμε τα πρώτα θαρραλέα βήματα στο πλαίσιο της Τουριστικής προβολής της Ελευσίνας & της Μαγούλας.
Η προοπτική της καθιέρωσης του τόπου μας σε βασικό τουριστικό προορισμό, είναι κοινή επιδίωξη όλων, γι’ αυτό σας παροτρύνω να αγκαλιάσετε την προσπάθεια.
Με πολύ χρώμα -αποφεύγοντας τις συνήθεις γκρίζες αποχρώσεις- & με ομάδα έργου, αποτελούμενη από δημιουργικούς επαγγελματίες της πόλης, ξεκινάμε! #visitEleusis».
Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/visiteleusis/
https://instagram.com/visiteleusis?utm_medium=copy_link”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή